Egy 10 órán át tartó utazás valóban kimerítő és bosszantó tud lenni, de néha történnek olyan dolgok, amik valóban emlékezetessé teszik. Valami hasonló dolog történt az egyik Louisville-be tartó repülőgépen, ahol az utasok nagyon meglepődtek, amikor az egyik légiutaskísérő, név szerin Scott Wirt elkezdte énekelni “Josh Groban – You raise me up” című dalát.

Sean Warrennek köszönhetően egy egész világ láthatta és hallhatta a férfi énekét, ugyanis mindent felvett videóra. Scott azért kezdett bele ebbe a nagyon megható dalba, mert a fedélzeten utazott egy hölgy, akinek fia 2018. július 25-én hunyt el bevetés közben. A videó természetesen felkerült az internetre és futótűzként kezdett el terjedni a felhasználók körében. Az édesanya, Debbie Edenhofer magányban, zenét hallgatva akarta tölteni a Louisevillbe tartó utat, de látta, hogy a fedélzeten dolgozó Scott nagyon mond valamit. Amikor meghallotta, hogy róla és fiáról beszél nagyon meglepődött és meghatódott.

Scottot nagyon megérintette a történet, hiszen Debbie fiát, Tylert szolgálatteljesítés közben lőtték meg. Sajnálatos módon az orvosok nem tudták megmenteni az életét, így a magára maradt édesanyának nem volt más választása, mint azonnal odarepülni, hogy elbúcsúzhasson szeretett gyermekétől.

Amikor az utasok meghallották a férfi énekét a könnyeikkel küszködtek, mert nagyon meghatóan adta elő a dalt.

Sean Warren, aki szintén az utasok között foglalt helyet, egyből előkapta a telefonját, hogy felvegye a tehetséges Scott énekét. Mint kiderült, ez volt az első élő előadása, ami valljuk be nagyon jóra sikeredett.

Sean egyből közzétette Facebookon a videót, majd egyből 110.000-en nézték meg. Rengeteg pozitív komment érkezett alá, többen dicsérték és csodálták őt. Sokan ki is fejezték hálájukat az asszony nevében is, hogy ilyen nagylelkű dolgot tett érte. Az utasok egyöntetűen úgy gondolták, hogy ez volt életük legemlékezetesebb utazása.

Íme a videó, ami bejárta már az egész internetet.

Dear Southwest Airlines:So today I got on my flight to Louisville, wearing my headphones, taking up as much space as possible so that no one would sit by me. Sitting comfortably in my personal universe listing to one of my favorite jams, the public address crackled and one of your flight attendants interrupted me. He stated that we had a mother on the flight who’s son had been killed in the line of duty as a state trooper. He then proceeded to sing her a beautiful song. I just want you to know I think we should have more interruptions like this. In fact, it is no interruption at all. It actually makes things quite clear. And it shares, in a public way, a private burden this family carries. – To the flight attendant….thank you for leading us and for honoring them. – To the mother…..”Thank you” seems so utterly inadequate. May you be blessed daily in your thoughts of your son’s service and sacrifice. May heaven give you in abundance what you missed here on earth.

Gepostet von Sean Warren am Freitag, 22. März 2019

Ti mit gondoltok Scottról? Valóban jól tette, hogy elénekelte a dalt?