KeződoldalEmberekEgy mongol lány a világ második leghosszabb lábának büszke tulajdonosa

Egy mongol lány a világ második leghosszabb lábának büszke tulajdonosa

-

A 29 éves Rentsenkhorloo Bud, eredetileg Mongóliából származik és ő a világ második leghosszabb lábainak büszke tulajdonosa.

A fiatal nő egész eddigi életében számtalan kihívással küzdött meg magassága és hosszú lábai miatt, ám képes volt elfogadni természetes szépségét. Renny lábai láttán mindannyiunknak leesik álla, talán elképzelni sem tudnánk az életünket ilyen magasan. Ő viszont kénytelen volt hozzászokni a gondolathoz és most már egyáltalán nem zavarja, sőt, állítása szerint éppen hosszú lábaiban rejlik kivételes szépsége.

“A jó dolgok a TALL csomagokban érkeznek” – mondja Long Tall Renny magáról. 29 éves korában Renny a világ leghosszabb lábaival büszkélkedhet, amelyek mérete 134,5 centiméter.

Rentsenkhorloo számára rendkívül fárasztó és nem kevésbé nehéz megtalálni a megfelelő ruhadarabokat. Legyen szó nadrágról, szoknyáról. Ren jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban él, Chicagóban. A mongol lány elárulta, gyermekkorában egyáltalán nem volt boldog külseje miatt, de a gyerekkori rémálmot felváltotta a magabiztosság és az önbizalom.

Ma már nem okoz gondot számára magassága és hosszú lábai, sőt, ennek ellenére leginkább magassarkú cipőt visel, ami még jobban kiemeli testi adottságait. Ren szüleitől örökölte génjeit, ugyanis édesanyja és édesapja is rendkívül magas emberek. A lány állítása szerint a magasság legalább annyira előnyös, mint amennyire hátrányos.

Jelenleg az oroszországi Ekaterina Lisina tartja a világ leghosszabb lábainak Guinness Világrekordját. Valójában azonban, Renny és Ekaterina lábai szinte teljesen azonos méretűek. Ez pedig azt jelenti, hogy a világrekord tulajdonképpen Rent illeti, de ő maga nem jelentkezett a rekord megdöntésére.

Mint már említettük, a lány Chicagóban él és modellként dolgozik. Szereti a rövidnadrágot és a magassarkú cipőt, főleg azért, mert lába még hosszabbnak tűnik bennük. Imádja lábait, hisz ezek teszik szebbé.

“Szeretem a hosszú lábaimat és azt hiszem, szebbé tesznek” – mondta Rentsenkhorloo.

A mongol lánynak Instagram oldala is van, amin egyre több követőt szerez.

Ezt is olvasd el