KeződoldalEmberekEgy nő, aki könnyfakasztó felfedezést tett a fia esküvőjén

Egy nő, aki könnyfakasztó felfedezést tett a fia esküvőjén

-

Vannak olyan életkörülmények, mikor az ember nem engedheti meg magának, hogy felneveljen egy gyermeket. Ezt tudva nem tehet mást, minthogy örökbe adja, hogy szerető és gondoskodó szülők neveljék fel és tanítsák. A legtöbb gyermek ne is tud arról, hogy örökbe lett fogadva, viszont akadnak szülők, akik már az elején szeretik elmondani, hogy a gyermek ne éljen hazugságban. Sokan törvények, életkor, anyagi biztonság hiánya…stb. miatt kénytelenek nevelőkhöz adni a picit, holott a szívük szakad meg.

Olyan esetek is előfordultak már, hogy a babákat összecserélték a kórházban, és a családok nem a saját vérüket vitték haza. Volt olyan is, mikor az édesanyától a kórházban lopták el szeretett gyermekét és soha nem akadt annak nyomára. Ezek mind-mind nagyon szomorú esetek, melyeket senki sem szeretne a saját bőrén megtapasztalni. Mai cikkünkben egy kínai nő jött rá arra, hogy fia leendő felesége az ő rég elveszett lánya.

A nő könnyekben tört ki, mikor rájött, hogy fia kit is akar feleségül venni. Úgy derült ki, számára a lány kiléte, hogy meglátott egy anyajegyet a kezén. Pontosan olyan volt, mint az övé és ugyanott helyezkedett el. Ez nem lehetett véletlen. A rendkívüli összejövetel a kínai Jiangsu tartományban Suzhou városában történt március 31-én.

Miután a nő észrevette az ominózus anyajegyet, azonnal megkereste a násznép között a lány “szüleit”. Megkérdezte tőlük, hogy kb. 20 éve örökbe fogadták-e a lányt. A szülők teljesen meg voltak döbbenve, mivel senki sem tudott arról, hogy évekkel ezelőtt egy árva kislányt találtak az út mellett. Befogadták és sajátjukként nevelték őt fel.

A rég elveszett lány állítólag úgy jellemezte az anyjával való találkozást mint élete legboldogabb napját. Nagyobb boldogság töltötte el, mint a saját esküvője.

A történetnek azonban itt még nincs vége, hiszen ott volt mellettük egy aggódó férfi is, aki épp nőül akarta venni. Anyja tisztázta, hogy örökbe fogadta, miután elvesztette lányát és már a reményt is, hogy valaha megtalálja őt. Ennek következtében semmi akadálya nem volt annak, hogy a két fiatal összekösse életét.

Döbbenet, hogy a való életben ilyenek megtörténhetnek. Az emberek azt gondolnák, ehhez hasonló csak a filmekben van.

Ezt is olvasd el