KeződoldalEmberekEgy várandós nő, aki méhrajjal a hasán fotózkodott - Boldogságuk viszont nem...

Egy várandós nő, aki méhrajjal a hasán fotózkodott – Boldogságuk viszont nem tartott sokáig

-

Eddig is népszerű volt, de az utóbbi időben, mintha kötelezővé vált volna a várandós nők körében a kismama fotózás. Van, aki szabadban és van, aki egy szépen berendezett szobában készítteti el a képeket. Akad, aki a párját is bevonja ebbe a projektbe, ami még meghatóbbá teszi a fotókat. Mai posztunk főszereplője is részt vett egy ilyen fotózáson, ám elképzelésére közel sem lehet azt mondani, hogy szokványos. A várandós nő saját méhrajával a hasán készíttette el a felvételeket. A fotók futótűzként terjedtek a neten és a felhasználók közül nem egy és nem is kettő volt, akik kiakadt. Sajnos azonban a képeken látható öröm és boldogság nem tartott sokáig.

Minden ember más és más hobbinak örvend, de van, aki továbbviszi a szülők, nagyszülők szenvedélyét. Emily Mueller kislány kora óta foglalkozik méhekkel. Édesapja volt az, aki megfertőzte őt a méhek iránti szeretetével. Rendkívül bölcs és hasznos teremtményekként állította őket be. Emilynél pedig nem is volt kérdés, hogy a későbbiek folyamán is velük szeretne foglalkozni.

Annyira szerette a méheket, hogy mikor felnőtt, saját méh kolóniát tenyésztett. Egy vállalkozást is felhúzta rá, mely a Mueller Honey Bee Removal nevet kapta. Ezt férjével, Ryannel közösen vezeti. A pár már nagyon régóta szerette volna bővíteni a családot, így mikor összejött nekik a baba nagyon boldogok voltak. Amikor Emily pocakja már jól látszódott, úgy döntöttek meg szeretnék örökíteni a pillanatot. Szerette volna, ha a képen mindkét szerelme rajt lenne, vagyis a még meg nem született baba és a méhek.

A fotókat Kendrah Damis fotós készítette el. Emily konzultált orvosával, hogy megbizonyosodjon arról, nem árt ezzel a picinek. Megvizsgálta, hogy a méhek kaptak-e elegendő mennyiségű táplálékot, majd magához hívta őket. A képek azonnal felkeltették a felhasználók figyelmét, akik közül páran kiakadtak, mert veszélyesnek tartották a műveletet. Ennek ellenére, Emily mosolya sugárzó és őszinte volt.

Nem volt sok hátra a pici megszületéséig és Emily valamint Ryan már nagyon izgatottak voltak. 2017 novemberében Emily furcsa összehúzódásokat érzett, majd észrevette, hogy pocakjában nem annyira aktív a baba mint korábban. Érezte, hogy valami nincs rendjén.

Nagyon erősen hitt abban, hogy a kórházban majd megnyugtatják őt, ám amikor az orvos megvizsgálta, felfedezte, hogy a picinek nincs szívhangja. Ekkor Emily tudta, hogy a még meg nem született babája elment. Sajnos így is lett, ugyanis halva született.

“Isten úgy döntött, hogy szüksége van a mennyben az én kis méhészemre, Emersyn Jacobra.” – írta a megtört édesanya Facebook oldalán.

Emily megosztotta traumatikus történetét az interneten, remélve, hogy ezzel képes lesz támogatni azokat a nőket, akik szintén a várandósság alatt vesztették el gyermeküket.

A párnak azóta születtek gyermekei, de soha nem fogják elfeledi Emersyn Jacobot.

Ezt is olvasd el