KeződoldalEmberekEgy volt alkalmazott, aki lerántja a leplet a szállodák piszkos kis titkairól...

Egy volt alkalmazott, aki lerántja a leplet a szállodák piszkos kis titkairól – Ezeket tuti nem is sejtetted

-

Tuti téged is érdekelt milyen élete lehet egy szállodai alkalmazottnak, milyen titkokat ismerhet, amiről a például a vendégeknek nem tudnak?! Nos, most nagy szerencséd van, ugyanis egy volt szállodai alkalmazott kiteregette a szennyest és olyan belső titkokat mondott el, ami tuti téged is érdekel. Amanda Hunt TikTok videóban mesélte el, milyen egy forgalmas szállodában dolgozni.

“Korábban szállodában dolgoztam és most úgy döntöttem, hogy megosztok veletek néhány titkot, hogy tudjátok mi is zajlik a zárt ajtó mögött.” Mivel nem tudott általánosságban minden szállodáról nyilatkozni csak arról, amelyben ő dolgozott, így leszögezte, hogy más szállodákban lehet, hogy teljesen máshogy mennek a dolgok.

Koszos ágytakaró

Minden vendég arra gondol, mikor belép a szállodai szobába és megpillantja a frissen összetűrt ágyneműhuzatot, valamint az ágytakarót, hogy azok makulátlanul tiszták, de Amanda elmondása szerint óvakodni kell ezektől.

“A legtöbb szálloda nem mossa ki az ágytakarókat, így azokon rengeteg olyan anyag van, amivel nem igen szeretnék érintkezni. Mielőtt használnád őket, inkább fogd meg és dobd a földre, a biztonságod érdekében.”

Elfoglalt recepciósok

Úgy tűnhet, mintha a recepciósok megszakadnának a munkától, de Amanda szerint a recepció voltaképpen egy tökéletes hely a pihenésre és hűsölésre.

“A recepción dolgozók nem szakadnak meg a munkától. Sokkal valószínűbb, hogy a számítógépükön, telefonjukon játszanak, vagy a közösségi oldalakon lógnak, esetleg Netflixeznek.”

Mosolyogj a kamerába

Ha úgy gondoltad feltűnés nélkül végig mehetsz a szálloda folyosóin akkor nagyon tévedsz.

“Mindenhol vannak kamerák, a folyosókon, lépcsőknél, medencénél. Bármit is csinálsz azt látják mindegy miről van szó.”

Nem ejtik ki hangosan a szobaszámot

Elgondolkodtál már azon, hogy miért nem mondja ki hangosan a recepciós a szállodai szoba számát? Nos, azért mert nem tudják. Jogilag nem lehetséges, mivel biztonsági kockázatot jelenthet. Az Egyesült Államokban a szálloda személyzete arra van kiképezve, hogy ne mondja ki hangosan a szobaszámokat. Ehelyett vagy leírják, vagy bekarikázzák azon a térképen, ami elvezet oda.

“Jogilag nem mondhatjuk ki hangosan a szobaszámot, ezért leírjuk” – magyarázza.

Azt viszont meg lehet mondani, hányadik emeleten található a szoba.

Holttestek a szobákban

Nem szokatlan látvány, hogy a szálloda személyzete holttestekbe botlik a szobákban.

“Sokan nem tudnak erről. Én személyesen sosem találkoztam ilyennel, de a menedzserem volt, hogy besétált egy szobába és holtan talált egy vendéget.”

Ez nemcsak arra a szállodára vonatkozik, melyben ő dolgozott, hanem általánosságban az összesre. Ez gyakrabban fordul elő, mint azt az emberek gondolják.

Talált tárgyak

Minden szállodában van egy hely, ahol a talált tárgyakat gyűjtik. Ha otthagysz valamit a szobában akkor takarítás során biztos, hogy előkerül.

“Ha valamit otthagysz, az nyilvánvalóan a talált tárgyak közé fog kerülni. Ám egy bizonyos idő elteltével, ami szállodánként változhat a dolgok vagy a kukába kerülnek, vagy a személyzet hazaviszi őket.”

Te gondoltad volna?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...