KeződoldalÉrdekességekElhunyt egy 26 éves Instaceleb. Holttestét az úton találták meg

Elhunyt egy 26 éves Instaceleb. Holttestét az úton találták meg

-

Míg mindenki a covid-19 vírushelyzettel van elfoglalva, addig sajnos más szörnyűségek is történnek a világban, melyek teljességgel felfoghatatlanok. Történnek olyan esetek, melyek rengeteg kérdést vetnek fel, ilyen volt például a Naya Rivera halála, melyre még most sem lehet normális, kézzel fogható magyarázatot találni, de ugyanilyen tragikus volt egy nem rég elhunyt 26 éves Insaceleb esete is. Döbbenet, hogy emberek csak úgy, egyik pillanatról a másikra el tudnak tűnni, s X nap múlva valamilyen elhagyatott részen csupán a testükre bukkannak.

Alexis Sharkey egy nagyon népszerű és közkedvelt lány volt, akit Instagramon több, mint 52 ezren követtek. Egy életvidám csajszi volt, aki szerette volna beutazni az egész világot, hogy új helyeket ismerjen meg. Férje, Tom Shakey szerint ő volt a közösségi média koronázatlan királynője. A haláláról szóló híreket az amerikai média közölte.

Állítások szerint Alexis a barátai látogatta meg, de út közben valami történt, mert nem érkezett meg. A családja nagyon aggódott miatta, mert hálaadás óta semmit nem tudtak róla, nem reagált semmilyen üzenetre, hívásra, ami azért is volt furcsa, mert ő és a telefonja elválaszthatatlanok voltak. Férje jelentette be az eltűnését a rendőrség pedig azonnal megkezdte a nyomozást.

Testét szombaton találták meg egy houstoni államközi úton fekve. Arról sajnos nincs információ, hogy miben hunyt el, mivel testén dulakodásra, testi sértésre utaló jeleket nem találtak, ezért további nyomozásra van szükség. Biztosat csak a boncolás után lehet megtudni, addig viszont várni kell.

Mikor a rendőrség közölte a családdal és férjével, hogy mi történt, először nem akarták elhinni. Tom csak annyit írt az egyik képéhez, hogy “Hiányozni fogsz kicsim”. Alexis édesanyja összetört, de megerősítette, hogy valóban lánya halt meg. Ők biztosak benne, hogy valaki kiontotta lányuk életét! A barátai szerint az utóbbi napokban furán viselkedett, mintha félne valamitől, a mostani eset pedig arra enged következtetni, hogy valószínűleg életét féltette.

Legutolsó bejegyzését november 22-én posztolta ki:

Őszinte részvétünk az egész családnak!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...