KeződoldalEmberekElképesztő! Az édesanya plasztikai beavatkozást vesz a kisfia 20. születésnapjára

Elképesztő! Az édesanya plasztikai beavatkozást vesz a kisfia 20. születésnapjára

-

Gazdagéknál úgy látszik, hogy vannak érdekesebb ötletek is születésnapi ajándéknak, mint egy könyv vagy egy új pulcsi. Esetleg a “vegyél magadnak valamit és én odaadom az árát”. Ilyeneket mind hallottunk, de azért a “szeretnél szülinapodra egy új orrot?” elég erős. Nem?!

Tény és való, hogy a plasztikai műtétek virágkorát éljük. Vagyis, hogy őszinték legyünk azt már rég elhagytuk. Szinte teljesen beépült a mindennapjainkban. Valami nem tetszik magadon? Akkor feküdj a kés alá és majd a sebész olyanra varrja, amilyenre csak szeretnéd. Jól van ez így? Nehéz megmondani. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy úgy élje le az életét, ahogy szeretné. Most egy egyszerű orrplasztika, tetoválás, piercing még nem a világ vége. Azonban az, hogy 14 évesen már úgy néz ki valaki, mint egy yakuza-harcos, vagy 18 évesen már fel kell turbózni a kebleket meglehetősen ijesztő egy konzervatívabb életszemlélet számára. Az “élő-Barbiek” számát megsaccolni sem lehetne…

A Los Angelesből származó Iglesias család meglehetősen kirívó életmódot folytat. Létezik egy “Plastics of Hollywood” nevű csoport, melyet ők hoztak létre. A tagjai büszkék az testükön végzett átalakításokra.

Marcela úgy gondolja, hogy fia Rodrigo 20. születésnapjára egy orrplasztika lenne az ideális ajándék. Persze csakis valami menő sebésznél, mert hát sok a kontár manapság. Érdekesség, hogy a 40-es éveiben járó anyuka még soha nem feküdt kés alá. Ennek ellenére támogatja a plasztikai műtéteket.

Rodrigo nagyon örül annak, hogy édesanyja ilyen támogató személyiség. Állítása szerint mindent megenged neki és nem ítélkezik felette. Két éve kezdett el azon gondolkodni, hogy meg kéne változtatnia az orrát. Marcela egyből foglalt is neki egy időpontot valami menő sebésznél.

A képeket elnézve nem értjük, hogy mi Rodrigo gondja az orrával, de meglehet, hogy Los Angelesben ennél nagyobb problémájuk nincsen. 🙂 Állítása szerint enyhén jobbra hajlik. Az anyja sem gondolja, hogy feltétlen szükséges lenne megműttetni az orrát, de hát szeszélyesek ezek a gyerekek.

Itt egy kis angol nyelvű videó is, akit bővebben érdekel a sztori!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el