Döbbenetes, az egész világ, és az internetezők előtt szégyenítette meg…

Maison Vallance, egy huszonkét éves fiatal férfi, aki egyáltalán nem vette fontolóra, hogy megossza-e ezt a kínos pillanatot, a közösségi oldalon és az interneten található felhasználókkal. Pedig, sokkal, de sokkal jobban járt volna, ha előtte megbeszéli ezt szerelmével.

Ez a fiatal férfi, Tennessee-ből jött és a fent említett képpel rettenetesen kellemetlen szituációba keverte kedvesét, néhány hónappal ezelőtt. Valószínűnek tartjuk, hogy ezt a döntést, már vagy százszor megbánta.

A faitalember, drága édesanyja, már nagyon régóta kereste az egyik kedvenc pólóját, amibe, a számára legfontosabb személyek nevei vannak belehímezve. Fia kedvese volt az a személy, aki rátalált az elveszett ruhadarabra, és annyira megörült neki, hogy Maison azonnal elővette mobilját és megörökítette ezt a pillanatot és feltöltötte a Twitterre azzal a szöveggel: “Azért készítettem ezt a fotót, hogy tudassam az édesanyámmal, megtaláltam a pólóját. Meghan pedig túl szép ahhoz, hogy ilyen képet megosszon” – írta a képhez a fiatal fiú.

A kép azonnal, futótűzként kezdett el terjedni az interneten!

Nyilván elsőre nincs semmilyen érdekfeszítő dolog a fotón, hiszen szerelme hatalmas vigyorral az arcán tartja a pólót a kezében.

Ám, ha alaposabban szemügyre veszed a képet, akkor láthatod, hogy egy nagyon érdekes piros színű kötél van kifeszítve az ágy fölé, ami hurkos véggel lóg rá az ágy két sarkára.

Ezt a képet, valójában a lány szüleinek volt nehéz feldolgozni, és elmagyarázni azt, hogy mi is van a képen. Többen is kommenteltek a kép alá, hogy segítsék a szülőket, de fölösleges próbálkozás volt.

Úgy gondoltuk Meghan nagyon jól kezeli ezt a kellemetlen helyzetet, mert nem történt semmi azok után, hogy felkerült a kép a világhálóra. De sajnálatos módon kiderült, hogy cseppet sem kezelte olyan fényesen a helyzetet, ahogy azt sokan hitték, ugyanis Meghan depresszióba esett a szégyen miatt. Pontosan emiatt a helyzet miatt döntött úgy, hogy szakít a fiatal férfivel.