KeződoldalEmberekElúszott a lottónyereménye, de így most végre boldog a legfiatalabb lottónyertes

Elúszott a lottónyereménye, de így most végre boldog a legfiatalabb lottónyertes

-

Callie Rogers minden idők legfiatalabb lottónyertese. 16 évesen 2 millió fontot (mai árfolyamon: 713 millió forint) nyert.

Nem csoda, hogy akkoriban állandó témája volt az újságoknak, hiszen korábban egy szupermarket pénztárosaként dolgozott silány pénzért.

Többek közt 178 millió forintnyi összeget költött a családjára és a barátaira, 107 milliót ruhákra, valamint 6,5 millió forintnyi összeget mellplasztikára. De ezek mind nem hozták meg számára a boldogságot.

Callie most 31 éves és három gyermek édesanyja. Az egyik tévéműsorban arról mesélt, hogy annak idején nagyon idegtépő volt számára az életében hirtelen bekövetkezett nagy változás. Szerinte egyáltalán nem biztos, hogy pozitív irányba mozdul el a lottónyertesek élete – ő például örülhet, hogy életben maradt.

Azt is elmesélte, hogy akkoriban sok új, hirtelen barátra tett szert a például a bulikban, akiket meghívott italokra, és akik aztán eladták az általa mesélt sztorikat a bulvárlapoknak.
Egy idő után már nem tudott különbséget tenni a tényleges barátai és azok között, akik csak a pénze miatt voltak mellette. Ezen kívül rettenetes stresszt és depressziót okozott neki a hirtelen jött sok pénz, még a saját életének is megpróbált véget vetni.

Véleménye szerint, nagyon alacsony a lottózásnál a 16 éves korhatár. Ilyenkor ugyanis még gyerekek vagyunk, nem tudunk felelős döntéseket hozni és a pénzzel sem tudunk bánni – főleg, ha ekkor összegről van szó.

Mára a hatalmas összeg elúszott, de végre így boldognak érzi magát. Van rendes munkája, boldog párkapcsolatban él és nem utolsó sorban, három gyereket nevel.

Ezt is olvasd el