KeződoldalÉrdekességekEmberek, akik néhány év leforgás alatt rút kiskacsából jóképű pasivá vagy csinos...

Emberek, akik néhány év leforgás alatt rút kiskacsából jóképű pasivá vagy csinos nővé váltak.

-

A serdülőkor minden egyes ember számára nehéz, és kínkeserves időszak, amikor mindenki a másikat ott és úgy csúfolja ahogy csak akarja. Amennyire ártatlanok a gyerekek kisgyermekkorban, olyan gonoszak a pubertáskorban, ugyanis ott rúgnak bele társaikba ahol csak szeretnének. A legtöbben azért kaptak annak idején bántó szavakat, mert szemüvegesek, fogszabályzósok, ducik, csontsoványak, szeplősek vagy épp alacsonyak voltak. Manapság viszont még rosszabb a helyzet mert a tinédzser gyerekek olyan stílust engednek meg maguknak, ami konkrétan már kritikán aluli. Nagyon sok megbántott gyermek fejében maradnak meg a megalázások ezért már akkor eldöntik, hogy változtatnak magukon. Évekkel később rá sem lehet ismerni az egykor pufi, szemüveges vagy fogszabályzós lányokra és fiúkra, mert olyan drasztikusan megváltoztak. A mosatni posztunkban olyan akkor és most fotókat hoztunk el nektek, ami bizonyítja, hogy semmi sem tart örökké és mindenhez csak kitartásra van szükség.

1, A bal kép 12 évesen a jobb pedig 19 évesen készült rólam. El sem tudom mondani mennyire örülök, hogy már nem úgy nézek ki.

2, 4 év leforgás alatt ez a fiatalember, igazi szívtipró lett, aki bármikor bárhol képes lenne elcsavarni a fejed.

3, 14 VS. 19 évesen. Még jó, hogy úgy döntöttem elmegyek fogszabályozásra és szemműtétre.

4, Először is lefogytam, majd elmentem fodrászhoz és megtanultam normálisan öltözködni. Ez nagyon sokat lendített az önbizalmamon.

5, Köszönöm a szüleimnek, akik napi szinten nyaggattak, hogy szükségem van fogszabályzóra.

6, Bizony nemcsak a tinédzserek tudnak drasztikusan átalakulni. Ha hiszitek, ha nem ez a nő a jobb oldali képen 25 éves a bal oldalin meg 36. Ennyit számít, ha az ember odafigyel magára.

7, Régen úgy néztem ki, mint egy dagadt kisfiú és annak is csúfoltak. Évekkel később viszont megtanultam mosolyogni és nőként kinézni.

8, Így néztem ki 18 évesen és 23 évesen. Úgy érzem jót tett nekem az idő múlása, na meg egy jó fodrász.

9, 10 évesen és 23 évesen is mosolygok, ám mégis 23 évesen sokkal több önbizalmam van, mint évekkel ezelőtt volt.

10, Fogszabályzáson és szemműtéten is részt vettem, s voilá, ilyenné változtam. Ég és föld a különbség.

11, Köszönöm a fogszabályzó orvosomnak ezt a gyönyörű szép mosolyt. Nélküle még mindig nem tudnék önfeledten mosolyogni.

12, Életem legjobb döntése volt, hogy megszabadultam a frufrumtól és a szemüvegemtől.

13, 10 év leforgás alatt ennyit változtunk a barátnőmmel, vagyis a jelenlegi feleségemmel.

14, A bal oldali kép 18 évesen készül rólam az útlevelemhez, a jobb oldali pedig évekkel később, mikor már edzeni jártam és egészségesen étkeztem.

15, Régen nem voltam magammal megelégedve, de idővel eldobtam a szemüvegem és megnövesztettem a szemöldököm, s most minden csodaszép.

16, Még jó, hogy a pubertáskor csak egy ideig tart, nem pedig életünk végéig. Nem tudom mit tennék, ha még mindig úgy néznék ki, mint tinédzser koromban.

17, Csak néhány változást vezettem be az életembe, úgymint, fogyás, edzés, egészséges életmód, hajvágás és normális ruhák választása.

18, Így néztem ki 11 és 24 évesen. Sikerült megismernem a szemöldökcsipesz és a smink erejét.

Ti is hasonlóképpen változtatok át?

Ezt is olvasd el