KeződoldalÉrdekességekEmberek milliói nem képesek megfejteni ezt az egyszerű rejtvényt! Hány darab háromszöget...

Emberek milliói nem képesek megfejteni ezt az egyszerű rejtvényt! Hány darab háromszöget látsz a képen?

-

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a különböző fejtörők és feladványok tökéletesek arra, hogy az ember egy másik szemszögből lássa a világot, és fejlessze logikai tudását. Nincs is annál jobb, mikor egy sokak számára nehéznek ítélt feladatot képesek vagyunk megoldani agyunk segítségével. Ám annak érdekében, hogy mindig minden feladványra tudjuk a helyes választ sokat kell dolgoznunk. Rengeteg fejtörőt, rejtvényt, logikai feladatokat kell ahhoz csinálnunk, hogy agyunk egyből kapcsoljon, és megoldja a rejtvényt. Úgy döntöttünk most elhozunk egy könnyűnek látszó, ám nagyon nehéz feladatot, hogy teszteljétek tudásotokat, és képességeiteket. A kérdés egyszerű, a válasz nem. A megoldás a cikk alján található, de ne nézd meg előre, próbáld elsőnek a képet megfejteni, majd ha nem megy, jöhet a megoldás. Jó szórakozást!

Vajon neked sikerül megtalálnod az összes háromszöget a képen?

Akármennyire könnyűnek látszik ez a feladat, nem az.

Rengetegen egyszerűen nem tudják megmondani, hogy: “Hány háromszög látható ezen a képen?”

Ha először ránézel azt gondolod sima ügy, lazán meg lehet számolni őket. De, ahogy tapasztalod is, nem olyan egyszerű az, kemény fejtörést igényel.

Többen gondolják úgy, hogy eme egyszerűnek látszó kis fejtörőt, elég magas IQ szinttel rendelkezők képesek csak megfejteni.

Összesen 24 darab háromszög látható a képen, nem gondoltad volna mi?!

Itt a megoldás, hogy bebizonyítsuk, valóban megtalálható 24 darab háromszög ezen az egyszerűen tűnő rajzon.

Neked sikerült elsőre megtalálnod mind a 24-et?

Ha nem, itt látható a megoldás:

Ezt is olvasd el