Emlékeztek még, a “Betty, a csúnya lány” sorozatra? Így néz ki Betty, 20 évvel a sorozat után!

Az 1999-ben készült, de Magyarországon csak 2011-től vetített, Betty a csúnya lány című kolumbiai telenovella tipikusan azon sorozatok/műsorok közé tartozik, amit bevallása alapján senki sem nézett, mégis mindenki tudta, mikor-kivel-mi történt benne.

A nem túl bonyolult alaptörténetre épülő -csúnya,szegény lány-gazdag férfi szerelmi vívódásai- sorozat rendkívüli népszerűségnek örvendett kis hazánkban, mindenki nagy erőbedobással szurkolt a furcsa szerelem beteljesedéséért.

A világszerte népszerű sorozatból azonnal különböző adaptációkat gyártottak, ipari mennyiségben készültek a csúnya lány-jóképű lovag történetet meglovagló művek, de minden idők legkedveltebb és legnézettebb telenovellája a Betty-t alakító, Ana Maria Orozco és az Armando Mendozát játszó, Jorge Enrique Abello főszereplésével készült változat maradt.

Kevesen tudják, de a megfelelő szereplők kiválasztása okozta a legnagyobb problémát akkoriban a sorozat producereinek, hónapokig castingoltak, de csak nem sikerült megtalálniuk azokat a karaktereket, akik megfelelőek lettek volna elvárásaiknak.

Amikor azonban Anát meglátták, tudták, megtalálták a megfelelő szereplőt.
A hétköznapi életben kivételesen csinos, akkor 26 éves színésznő alaposan feladta a leckét a sminkeseknek és fodrászoknak. A lány elcsúfítása ugyanis alkalmanként 2-3 órát vett igénybe.

Fogszabályzót szereltek fogaira, miután egész fogsorát egy sárgásító zselével kenték be. Két doboz zselé ment forgatásonként a színésznő hajkoronájára, hogy a kívánt hatást elérjék, és extra szőrszálakkal dúsították szemöldökét.
Adtak rá egy szódásszifon vastagságú szemüveget és végezetül a világ legborzalmasabb gönceit aggatták rá.
Így készült a hamisítatlan ‘Betty’.

No de hogy néz ki vajon jelenleg a színésznő?
Mi történhetett vele az eltelt, közel 20 évben?

A bogotai születésű Ana María Orozco Aristizábal idén lesz 46 éves.

A színésznő ma már kétgyermekes édesanya, kitűnő formában van, olyan, mintha egy napot sem öregedett volna.

Pályafutása során Betty szerepe volt a legismertebb, azóta közreműködik kisebb, kolumbiai sorozatokban és színházban is játszik hazájában.

Érdekesség még, hogy a színésznő első férje az a Julián Arango színész volt, aki Hugo Lombardit játszotta a Betty, a csúnya lányban.
Házasságuk nem volt hosszú életű, a színésznő 2005-ben már Martín Quagliának mondta ki a boldogító igent és őt ajándékozta meg két, gyönyörű gyermekkel.

Szerinted is csodálatosan fest még ennyi idősen is a színésznő?
Írd meg véleményed kommentben!

Add Comment