KeződoldalCelebEmlékeztek még a gyönyörű Britney Spearsre? Több mint 15 kilót szedett fel....

Emlékeztek még a gyönyörű Britney Spearsre? Több mint 15 kilót szedett fel. Íme a képek.

-

A pop hercegnője többször volt már fent és lent, megjárta a poklok poklát, és a mennyországot is. Az énekesnő problémáit többször felkapta már a sajtó, legnépszerűbb mind közül, hogy leborotválta a fejét és úgy közlekedett az utcán. Jó sokáig a szerelemben sem talált vigaszra, ugyanis annak ellenére, hogy kétszer házasodott, kétszer el is vált. Második házasságából két csodás fiú született, akik mind a mai napig boldog perceket hoznak el Britney életébe.

Az utóbbi években úgy tűnt az énekesnő kezdi összeszedni magát, habár már nagyon régen rukkolt elő új albummal vagy slágerrel. Természetesen dolgozik rajta, hogy ezen változtasson, ám ez nem megy egyik napról a másikra, hiszen először magában kell rendet tennie. Nem is olyan régen találkozott új partnerével, Sam Asgharival, akivel kezdetben csak munkakapcsolat volt, ugyanis ő volt az énekesnő személyi edzője.

A 25 éves személyi edzővel gyorsan megtalálták a közös hangot és hamar szerelem alakult ki belőle. Azóta a férfi ott él vele otthonában és mindenben segíti őt. Közösen edzenek így esély sincs az ellustulásra, ezt persze van, hogy videóra veszik és feltöltik a közösségi oldalakra.

Britney egyre jobb és jobb formába került, szépen lefogyott, leadta a felesleges kilókat és egyre jobban kezdett hasonlítani régi önmagához. Sajnos azonban az élet úgy hozta, hogy az énekesnő apja súlyos állapotba került betegsége miatt. Ezt Britney nagyon rosszul kezelte. Teljesen összeomlott miatta. Családja tanácsára bevonult egy pszichiátriai intézetbe, hogy fel tudja dolgozni a történteket.

Miután néhány hónapig az intézményben volt, önként távozott onnan azt gondolván, már van olyan állapotban, hogy emberek között legyen, valamint családja köreiben. Egy bennfentes információ alapján azonban kiderült, hogy nemcsak édesapja okozta nála az összeomlást, hanem egy volt menedzsere is, aki zsarolta és fenyegette is őt.

Az eset után ő folyamatosan próbálta bizonygatni az egész világnak, hogy már jobban van, ugyanis jógázós, edzős, vicces videókat és képeket tett fel Instagra oldalára. Ezzel is azt akarta sugallni a rajongóinak, hogy hamarosan újra színpadra áll. Egy koncertszervező elmondása szerint viszont annyira a padlón van, hogy azon sem lepődne meg, ha már nem térne vissza a zenéléshez.

A paparazziknak természetesen sikerült lencsevégre kapnia a pophercegnőt, és úgy tűnik Britney megint elengedte magát. Körülbelül 15-20 kilóval tűnik többnek, mint amikor legutóbb láttuk az Instagramján.

Mint ahogy említettük jógázós, táncolós, edzős, videókat pakolgat fel közösségi oldalára, ahol egyáltalán nem úgy néz ki, mint, aki meghízott. Azonban a lesifotók tényleg másról árulkodnak. Ilyen fotókat oszt meg a közösségi oldalon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

És ilyenek készülnek, mikor a paparazzik rátalálnak valahol. Ezt a képet körülbelül két hónappal ezelőtt készítették róla, mikor párjával együtt nyaralt. S valóban egészen más alakja van ezen, mint amit az oldalán láthatunk.

Súlyosbítja a helyzetet, hogy az énekesnőről kb. másfél hónapja is készítettek lesifotót, és a combjain egyértelmű jelek vannak, amik arra utalnak, hogy az énekesnő bizony felszedett jó pár kilót.

Ezek pedig itt a legfrissebb paparazzi képek, amik Disneylandben készültek róla, párjáról és a gyerekekről. Már a kapun beérve, egyből a jégkrémes pultot támadta, hogy a tikkasztó meleget egy kis hűs édességgel enyhítse.

Ezen a képen is tökéletesen látszik, hogy van rajta néhány kiló fölösleg, ám ahogy elnézzük 25 éves párját, rajta is van mit mazsolázni. Bár lehet csak a ruha teszi, de úgy tűnik, mintha lenne egy kis pocakja neki is.

Saját Instagram oldalán azonban egyáltalán nem lehet olyan képeket látni, amit feljebb mutattunk nektek. A legtöbb fotón igenis vékony, szálkás testalkata van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Vajon most mi az igazság. Ezen a fotón szerelmével együtt pattant biciklire és tekertek egyet a hétvége alkalmából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Mindegy milyen szögből fotózza magát, arcán akkor is látszik, hogy valami nagyon nincs rendben. Annyira beesettnek és gondterheltnek tűnik, hogy csak az nem látja, aki nem akarja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik Sammal nagyon jól megértik egymást, mindenféle rendezvényre, eseményre, díjátadóra együtt mennek el. Többször mennek nyaralni és kirándulni. Állítások szerint a fiatal személyi edző jól kijön Britney fiaival, bár róluk elég ritkán rak fel képet az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Nektek mi a véleményetek? Ennyire padlón lenne?

Ezt is olvasd el