KeződoldalEmberekEmlékeztek még erre az anyukára, aki 6-os ikreket szült? Így néznek ki,...

Emlékeztek még erre az anyukára, aki 6-os ikreket szült? Így néznek ki, fél év elteltével

-

Néhány megható fénykép látott napvilágot nem is olyan régen, melyek arról a hatos ikerpárról készültek, akik május 20-án látták meg a napvilágot a krakkói egyetemi kórházban. Miután megbizonyosodtak arról a kórházi dolgozók, hogy a kicsik jó formában vannak, súlyuk pontosan annyi, amennyinek kell lenni hazaengedték őket. A kicsik a következő neveket kapták: Malwiny, Kai, Zosi, Neli, Filipa és Tymona.

Édesanyjuk a 29 esztendős Klaudia Marzec is szerencsére jól volt így tényleg semmi sem állhatott útjukba. A családnak egyébként már volt egy három éves gyermeke, Oliwiera és szerettek volna még egyet, erre hatos ikrek jöttek, ami elsőre megijesztette őket, mert nem tudták, hogy felkészültek-e egyszerre ennyi baba érkezésére.

Az elején még igazi kihívást jelentett számukra hat csecsemőről és egy 3 évesről gondoskodni, de szépen belejöttek az egészbe és most boldogabbak, mint valaha. A szülők egy speciális Instagram fiókot is létrehoztak a gyerekeknek, ahol folyamatosan osztanak meg képeket róluk és az életükről. Jelenleg több, mint 80 ezer ember követi őket és nézik, hogy milyen szépen cseperednek a kis lurkók. Ha valakit érdekel akkor a “szescioraczki_pl_sextuplets” vagy “Klaudia Marzec” néven is megtalálja a profilt.

Körülbelül 18 órával ezelőtt az alábbi kép került fel a kicsik oldalára, amin az látható, hogy a babákat szüleik mackó rugdalózóba öltöztették be. Mind a hat pici elképesztően gyönyörű és imádnivaló, nem csoda, hogy a szülők nem tudnak betelni a látványukkal. A képen látszik, hogy a hat gyermek közül csak egyetlen egy van talpon a vidéken, míg a többiek az igazak álmát alusszák.

Természetesen néhány év múlva majd együtt fognak nevetni ezen a képen. Gyönyörű mackók, nem igaz?

Nemcsak a szülők életében volt óriási dolog a gyermekek születése, hanem a kórház dolgozóinak és orvosainak is. Amikor kiderült, hogy Klaudia hat új életet hord a szíve alatt az utrahangos orvos is ledöbbent. A kismama a terhessége 29. hetében hozta világra a piciket császármetszés útján. A csecsemők közül a legkevesebb súlyú 800 gramm volt a legnehezebb pedig 1200. A koraszülés miatt a csecsemőknek hosszabb ideig kellett a kórházban maradnia. Néhány hónapra rá már azt az információt lehetett olvasni, hogy otthon vannak.

Nézzétek meg, hát nem gyönyörűek?

Ezt is olvasd el