Szerintem senkinek sem ismeretlen Király L. Norbert neve. 2010-ben robbant be a koztudatba az X-faktor által, ami végül a 3. helyre juttatta el. Sokan bírálták akkor Keresztes Ildikót, a mentorát, hogy nincs helye a műsorban, mégis a közönség kedvence volt. Norbi sok mindent köszönhet a tehetségkutatónak.Az elején mindenki megmosolyogta a kockás ingű, furcsa fiút. Azonban miután elkezdett énekelni a szánakozó mosoly mindenki arcáról eltűnt, és helyét tátott szájjal való csodálkozás váltotta fel.

 

 

Norbinak egész jól kezdett beindulni a karrierje a tehetségkutató által, Dukai Reginával közösen vezették Bravo-Otto díjkiosztó gálát, saját lemezt adott ki, és koncertekkel is tele volt a naptára. Szerelmi élete is sínre került, megismerkedett 2011 nyarán Nikivel, akivel később el is jegyezték egymást. 2012. szeptember 19-én pedig teljesen megváltozott az élete, ugyanis megszületett kisfia, Dominik. Ennek ellenére mégsem volt minden felhőtlen, később elváltak a feleségével.

 

A válás után Norbi nem fizette a gyerektartás, ami miatt Niki a bírósághoz fordult. A bíró 1 év fogházban letöltendő, végrehajtásában két évre felfüggesztett szabadságveszésre ítélte az egykori X-faktorost, és azt javasolta neki, keressen állandó munkát, hogy el tudja tartani gyermekét. Norbi ezt belátva, elkezdett munkát keresni, és kinézetén is változtatott. Megszerezte a jogosítványt, és elhelyezkedett sofőrként. Felszedett magára 20 kg-ot, és a sport vezeti le ma is a felgyülemlett feszültséget.

 

Közben elkezdte zenei karrierjét is újra építgetni, de nem ez a “főállása”.Leszerződött egy menedzser céggel, szabadidejében egy Gönci betyárok nevű produkcióban lép fel falunapokon és egyéb rendezvényeken, de ezt már csak hobbiból csinálja. Norbi belátta,hogy kisfia jövője a tét, így komolyan kell venni azt, amit a bíró tanácsolt neki.