KeződoldalCelebEmlékeztek még Mr.Bean-re? Így néz ki 63 évesen!

Emlékeztek még Mr.Bean-re? Így néz ki 63 évesen!

-

Szomorú nap ez a mai srácok, ugyanis Rowan Atkinson vagy, ahogy sokan ismerik” Mr Bean” bejelentette, hogy szerencsétlen karaktere nem fog visszatérni a TV képernyőire.

Rowan Atkinson, 63 éves, és meghívták a “The Graham Norton Show”-ba, amit a BBC csatorna adott le. Azt mondta: “Kétlem, hogy Mr. Bean valaha is újra megjelenik”, mondja: “Van egy olyan pont, amikor azt érzed, hogy mindent megtettél, amit csak akartál ezzel kapcsolatban.”

Mindazonáltal reményt adott nekünk, amikor azt mondta: “De persze, soha ne mond, hogy soha”.

Atkinson azt mondta, hogy bár sokan tudják ki az a Mr. Bean, de az emberek, mikor meglátják őt az utcán, elgondolkoznak, mert nem biztosak benne, hol láthattak valójában.

“Egy ember egyszer azt mondta: “Mondta már valaki neked, hogy kiköpött olyan vagy, mint Mr. Bean?”

“Amikor azt mondtam neki, hogy én vagyok a színész, aki Mr. Bean-t játszotta, nevetett és azt mondta:” Fogadok, hogy csak szerettél volna az lenni.”

Atkinsonról kiderült, hogy bár ő el tudja játszani a vicces karaktert, a Fekete Vipera illetve a Johnny English című filmekben, de valójában nem nevet munka közben.

Azt mondta: “Csak nagyon, nagyon ritkán találom viccesnek, amit csinálok.”

“Amikor megnéztem a Fekete Vipera című filmet, nem találtam semmit, ami miatt nevettem volna magamon.” Ez meglepő, mivel a film világsiker lett.

Mr. Bean 15 epizódját, amiben 14 normális rész volt, plusz egy „best of” 1990-1995 között vetítették a nagyközönségnek.

A sorozat alapján két teljes hosszúságú film is készült, az egyik – 1997-ben,  Bean – Az igazi katasztrófafilm címmel és 10 évvel később 2007-ben a Mr. Bean nyaral.

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...