KeződoldalEmberekEmlékszel még a Mónika show Vámpír Ágijára? - Hajszínét szőkére cserélte, hogy...

Emlékszel még a Mónika show Vámpír Ágijára? – Hajszínét szőkére cserélte, hogy az emberek ne ismerjék fel őt

-

Botos Ágnes és Csipkés Zoltán a Mónika Show szereplői voltak, akik izgalmas és rendkívül humoros pillanatokat szereztek a műsor nézőinek. A felvételt ugyan nem közvetítette a televízió, az interneten még most is megtekinthető. A felhasználók Ágit Vámpír Ágiként emlegetik és mémet is készítettek róla. Zseniális megjegyzéseinek köszönhetően az internet sztárja lett. A nő harminchat esztendős és a műsor óta átesett néhány változáson, amelyek közül a legfeltűnőbb, hogy fekete haját szőkére festette.

Ági egy interjúban mesélte, mi történt a tévéfelvétel backstage-ében és hogyan változott meg élete a show után. Elmondta, hogy a műsor előtt azt az instrukciót kapta, hogy egy kicsit játssza túl szerepét, bár ő úgy érzi, túlzásba esett. A dolgok elfajultak, Ági nagyon csúnyán beszélt, valószínűleg ez az oka annak is, hogy a felvétel nem kerülhetett adásba.

Nem bánta meg, hogy részt vett a Mónika Show-ban, de azt bánja, hogy sokat káromkodott és nagyon csúnyán viselkedett. Továbbá, szereplése miatt a gyermekeit is csúfolták, bántották, az édesapja pedig egyenesen kiakadt a videofelvétel láttán.

Ugyanakkor a műsor jóvoltából felköszönthette Talmácsi Gábort a születésnapján. Mindez szintén egy videó segítségével történt, amit Gábor állítólag meg is kapott.

Ági azt mesélte, hogy a járókelők felismerik az utcán, a bulikban, boltban és buszon is. Még olyan is előfordul, hogy autogramot kérnek tőle, de a közös kép sem ritka kérés. Általában letagadja, hogy valóban őt látták a műsorban, mindig azt mondja, az ikertestvére szerepelt a Mónika Show-ban, nem pedig ő.

Ági fekete hajának is búcsút intett, mert emlékeztette erre az időszakra. Azt gondolta, hogy mivel testét és arcát nehezen változtatná meg, ezért inkább hajszínével kísérletezik és szőkére festeti azt.

Csipkés Zoltánnal a műsor után megszakította a kapcsolatot. A férfi börtönbe került, de néhányszor leveleztek egymással. Zoltán róla és közös gyermekük felől, Csenge felől érdeklődött. Ági megjelent a férfi tárgyalásán, de a börtönben soha nem látogatta meg. Állítólag Zoltán már nem él. A nő ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy hallotta a hírt, de nem biztos benne, hogy így van. Ha mégis, akkor többé nem kell tartania volt párjától.

A műsort követően volt egy ötéves párkapcsolata is, aminek befejeztével középső lányával élt egy háztartásban. Jelenleg egy csomagoló cégnél dolgozik, mint raktáros. Ebből adódóan gyakran előfordul, hogy éjszakai műszakban dolgozik. Ugyanakkor sokat betegeskedik és nemrégiben kórházba is került. Ági a jövőben két gyermekével szeretne Budapestre költözni egy új, jobb élet reményében.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...