KeződoldalCelebEmlékszel még a Múmia című filmre? - Így festenek napjainkban a szereplők

Emlékszel még a Múmia című filmre? – Így festenek napjainkban a szereplők

-

A Múmia című filmet 1999-ben mutatták be, a folytatás pedig, két évvel később, 2001-ben került a mozikba A múmia visszatér címmel.

Az amerikai fantasy-kalandfilmet Stephen Sommers írta és rendezte, a főszereplők pedig Brendan Fraser, Rachel Weisz és Arnold Vosloo voltak. A filmet eredetileg alacsony költségvetésű horrorfilmnek készült. A marokkói Marrákesben tizenhét hétig forgatták.

1999- május 7-én volt a film premierje, ami hatalmas bevételt hozott. Az Egyesült Államokban 155 millió dollárt hozott, míg a Universal Pictures 415 millió dollárt zsebelhetett be a produkcióért.

Két évvel később a nézők megtekinthették a folytatást is, A múmia visszatér címmel, 2008-ban pedig a harmadik részt is bemutatták, ami A múmia: A Sárkánycsászár sírja címet kapta.

Az első rész óta már két évtized telt el, így nem meglepő, hogy a szereplők is rengeteget változtak. Cikkünkben megmutatjuk, hogy festenek napjainkban a Múmia című film ikonikus színészei.

Brendan Fraser (Rick O’Connell)

Rachel Weisz (Evelyn Carnahan)

Arnold Vosloo (Imhotep)

John Hannah (Jonathan Carnahan)

Kevin J. O’Connor (Beni Gabor)

Jonathan Hyde (Dr. Allen Chamberlain)

Oded Fehr (Ardeth-öböl)

Patricia Velasquez (Anck-su-namun)

Dwayne Johnson (a Skorpió királya)

Alun Armstrong (Mr. Hafez)

Freddie Boath (Alex O’Connell)

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...