KeződoldalÉrdekességekEmlékszel még Rosalindara? Ilyen jó formában van az őt alakító 48 éves...

Emlékszel még Rosalindara? Ilyen jó formában van az őt alakító 48 éves színésznő

-

Ariadna Thalía Sodi Miranda, művésznevén Thalía egy mexikói származású énekes-, színésznő, akit a legtöbben jó pár telenovellában láthatták. Ő volt az a színésznő, aki eljátszotta Rosalinda, Marimar és Maria szerepét. Hazánkban rengetegen szerették Thalía munkásságát, több ezer embert ültetett le a TV képernyő elé, de nem csak tehetségével varázsolta el a közönséget, hanem hangjával és elképesztő szépségével is. Thalía augusztusban töltötte be a 48 életévét és még mindig úgy néz ki, mint a 90-es években futó szappanoperákban. De vajon mi lehet ennek a tehetséges nőnek a titka? Mit csinálhat magával, hogy ennyire szép sé fiatal? Vajon megtalálta volna a fiatalság forrását?… Nos nem, de majdnem.

Az énekes-, színésznő megosztotta rajongóival titkát a “Belezza! Lessons in Lipgloss and Hapiness” című könyvében vagyis “Szépség! Leckék szájfényről és boldogságról” Ebben a könyvben szóról szóra leírja azokat a dolgokat, amiket ő minden egyes nap csinál, elmondja, hogyan tartja ilyen gyönyörűen magát, miket tesz azért, hogy megelőzze a problémákat.

Például csak, hogy párat említsünk közülük a lassan 50 éves színésznő egy lépést sem tesz úgy, hogy nem keni be magát SPF60-as faktorú napkrémmel. Rendszeresen keni magát C és E vitaminban gazdag természetes krémekkel, ha elmegy úszni vagy lemegy a strandra akkor speciális kondicionáló hajmaszkkal védi hajkoronáját a klórtól és a sós tengertől.

Soha nem nyúl az arcához, mert nem akarja, hogy arcát bármiféle baktérium megtámadja, csak alapos kézmosás után érinti meg a bőrét. Ha sminkkel csak és kizárólag tiszta ecsettel hajlandó dolgozni, mert úgy gondolja, hogy az arcon megjelenő pattanásokat a koszos sminkecset okozza. Mivel nem akar kockáztatni minden használat után kimossa a szivacsait.

A szemöldökét pedig senki más nem szedheti ki, csakis ő. Persze ez csak néhány dolog azok közül, amiket rutinszerűen csinál. Ha valaki elolvassa a könyvét, akkor rájöhet miket csinál még a gyönyörű lassan 50. életévét betöltő Thalía.

Pár képet elhozunk ami igazolja, hogy még mindig üde és fiatalos

Ez a fotó 5 napja készült róla:

Akármilyen rendezvényre is menjen mindig csodálatosan néz ki.

Hihetetlen, hogy lassan 50 évesen ennyire remek formában van. Szó szerint 15 évet letagadhatna.

Férjével Tommy Mottola-val. Látszik, hogy megvan köztük az összhang.

Thalía egyébként rendszeresen jógázik, már élete szerves részét képezi. Ezzel is próbálja szinten tartani alakját.

Na mit szóltok?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...