Emlékszel még Rosalindara? Ilyen jó formában van az őt alakító 48 éves színésznő

Ariadna Thalía Sodi Miranda, művésznevén Thalía egy mexikói származású énekes-, színésznő, akit a legtöbben jó pár telenovellában láthatták. Ő volt az a színésznő, aki eljátszotta Rosalinda, Marimar és Maria szerepét. Hazánkban rengetegen szerették Thalía munkásságát, több ezer embert ültetett le a TV képernyő elé, de nem csak tehetségével varázsolta el a közönséget, hanem hangjával és elképesztő szépségével is. Thalía augusztusban töltötte be a 48 életévét és még mindig úgy néz ki, mint a 90-es években futó szappanoperákban. De vajon mi lehet ennek a tehetséges nőnek a titka? Mit csinálhat magával, hogy ennyire szép sé fiatal? Vajon megtalálta volna a fiatalság forrását?… Nos nem, de majdnem.

Az énekes-, színésznő megosztotta rajongóival titkát a “Belezza! Lessons in Lipgloss and Hapiness” című könyvében vagyis “Szépség! Leckék szájfényről és boldogságról” Ebben a könyvben szóról szóra leírja azokat a dolgokat, amiket ő minden egyes nap csinál, elmondja, hogyan tartja ilyen gyönyörűen magát, miket tesz azért, hogy megelőzze a problémákat.

Például csak, hogy párat említsünk közülük a lassan 50 éves színésznő egy lépést sem tesz úgy, hogy nem keni be magát SPF60-as faktorú napkrémmel. Rendszeresen keni magát C és E vitaminban gazdag természetes krémekkel, ha elmegy úszni vagy lemegy a strandra akkor speciális kondicionáló hajmaszkkal védi hajkoronáját a klórtól és a sós tengertől.

Soha nem nyúl az arcához, mert nem akarja, hogy arcát bármiféle baktérium megtámadja, csak alapos kézmosás után érinti meg a bőrét. Ha sminkkel csak és kizárólag tiszta ecsettel hajlandó dolgozni, mert úgy gondolja, hogy az arcon megjelenő pattanásokat a koszos sminkecset okozza. Mivel nem akar kockáztatni minden használat után kimossa a szivacsait.

A szemöldökét pedig senki más nem szedheti ki, csakis ő. Persze ez csak néhány dolog azok közül, amiket rutinszerűen csinál. Ha valaki elolvassa a könyvét, akkor rájöhet miket csinál még a gyönyörű lassan 50. életévét betöltő Thalía.

Pár képet elhozunk ami igazolja, hogy még mindig üde és fiatalos

Ez a fotó 5 napja készült róla:

Akármilyen rendezvényre is menjen mindig csodálatosan néz ki.

Hihetetlen, hogy lassan 50 évesen ennyire remek formában van. Szó szerint 15 évet letagadhatna.

Férjével Tommy Mottola-val. Látszik, hogy megvan köztük az összhang.

Thalía egyébként rendszeresen jógázik, már élete szerves részét képezi. Ezzel is próbálja szinten tartani alakját.

Na mit szóltok?

Add Comment