KeződoldalCelebEmlékszel még VV Milora? - A Való Világ győztese kisfiús külsejét férfiasra...

Emlékszel még VV Milora? – A Való Világ győztese kisfiús külsejét férfiasra cserélte

-

A Való Világ 3, az RTL Klub saját fejlesztésű valóságshow-jának harmadik szériája 2003. december 28-án indult, majd Gyukin Milovan, azaz Milo győzelmével ért véget 2004. június 4-én.

Milo csupán tizennyolc éves volt, amikor a legfiatalabb játékosként megnyerte a VV3-at. Győzelme után is a médiában maradt, ugyanis miután két diplomát is szerzett, az RTL Klubnál dolgozott, ahol egyre feljebb jutott. 2017-es felmondásakor már a népszerű sorozat, az Éjjel Nappal Budapest felvételvezetője volt. Három évvel ezelőtt azért adta be felmondását, mert rendező szakosként csakis vizsgafilmjére szeretett volna koncentrálni.

Milo árvaként nevelkedett, így nem is csoda, hogy az Afrikéban élő mélyszegénységben élő árvákról forgatta vizsgafilmjét. “Sajnos én is árva vagyok, korán vesztettem el a szüleimet, ezért a forgatás nagyon nagy álmom volt, amit most be is teljesítettem. Nagyon nagy élmény volt, ami lelkileg nyilván nem volt könnyű. Az volt a szerencsém, hogy mellettem volt egy nagyon jó barátom, ketten voltunk kint, és tudtuk egymást támogatni” – mesélte akkor.

“Az a három hét, amit ott töltöttünk, életem legszebb három hete volt. Persze, kemény volt, főleg az első hét, de nagyon sokan úgy mutatják be ezeket az országokat és embereket, hogy őket sajnálni kell. Köszönik szépen, ők ebből nem kérnek. Ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk, és nyilván mások a lehetőségeik, de ugyanúgy céljaik vannak, terveznek. A filmemben direkt úgy próbáltuk ezeket az embereket bemutatni, hogy ők maximálisan boldogok. Az értékrendjük teljesen más. Azt még nem tudja, hol fogják bemutatni a dokumentumfilmet, számára az a fontos, hogy minél többen lássák.”

Milo a szívén viseli ezeknek a gyerekeknek a sorsát, így különösen mélyen érintette a árvaság, az árvák, az árvaházak és gyakorlatilag minden, amit Afrikában tapasztalt.

A Való Világ harmadik szériájának győztesét már a műsor ideje alatt sokan kedvelték, bár ennek ellenére sokak számára meglepő volt győzelme. A tizennyolc éves srác egy lakással, autóval és sok-sok pénzzel lett gazdagabb. Általában visszafogott volt, szűk szavú, kedves és nem utolsó sorban kitartó.

A hírnév és a pénz nem vette el az eszét, továbbra is keményen dolgozott és mint ember, egyáltalán nem vett 180 fokos fordulatot. Ugyanaz a kedves srác maradt, aki a villában volt, de emellett a filmiparban szerzett magának hírnevet a fent említett filmmel és ezen kívül még jó párral.

A VV-győzelem óta eltelt tizenhat év és Milo egy remek ember lett.

Így nézett ki 2004-ben, amikor megnyerte a Való Világot:

Így fest most:

Igazi úriember

Milo levetkőzte kisfiús arcát és most már egy dögös férfi néz vissza ránk a fotókról.

Ezt is olvasd el