KeződoldalCelebEmlékszel Susan Boyle-ra? - A Got Talent sztárja rengeteget változott az elmúlt...

Emlékszel Susan Boyle-ra? – A Got Talent sztárja rengeteget változott az elmúlt 11 évben

-

Susan Boyle nevét 2009-ben ismerte meg a világ, amikor jelentkezett a Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorba. Boyle akkor 48 éves volt, a közönség pedig kinevette, amikor a válogatón a színpadra lépett. Ám, amikor elkezdett énekelni és kieresztette a hangját, mindenkit lenyűgözött. Susan továbbjutott a válogatóból és hatalmas rajongótábort tudhatott magáénak. A tehetségkutatót ugyan nem ő nyerte, így is könnyedén indult be zenei karrierje. Az énekesnő napjainkban is ebből tartja el magát.

Az elmúlt években viszont hatalmas átalakuláson esett át, a haja és az öltözködési stílusa is teljesen megváltozott. Fő célja, hogy azokra az emberekre legyen hatással, akik nem bíznak magukban.

“Szeretek példakép lenni azok számára, akik még nem hallatták a hangjukat, biztatni akarom őket, hogy magabiztosabbak legyenek” – nyilatkozta az énekesnő.

Elárulta, hogy sikereit édesanyjának is köszönheti, ugyanis amikor elveszített egy számára rendkívül fontos személyt, akkor döntött úgy, hogy jelentkezik a műsorba.

“Mélyen hiszek abban, hogy édesanyám súgta nekem, hogy jelentkezzek, mert nekem még vannak fontos feladataim. Szerintem ő még mindig velem van, és onnan fentről küldi az erőt, hogy még magabiztosabb legyek” – tette hozzá.

Susan Boyle napjainkban odavan a csillogó, színpadi ruhákért, emellett pedig a haja is sokkal modernebb lett.

Többségünk még így emlékszik rá.

Susan életét az éneklés teszi ki.

Lionel Richie-vel és Bonnie Tylerrel

Rajongók ezrei dicsérték az alábbi fotót közösségi oldalán.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...