KeződoldalEgészségEnnek a 29 éves anyukának már 6 gyereke van. Sokan elítélik emiatt...

Ennek a 29 éves anyukának már 6 gyereke van. Sokan elítélik emiatt – Keményen kiosztotta az őt bíráló embereket

-

Manapság, amikor a párok úgy döntenek, hogy utódot vállalnak, általában egy vagy két gyereket értünk ez alatt. Nehéz elhinni, hogy vannak olyan házaspárok, akik hatalmas családot szeretnének és mindent megtesznek, hogy a céljukat elérjék…

Egy fiatal anyuka története

Krechelle Carter 29 éves, de már hat gyermeket szült. Minden gyermeke 7 év alatti. Az ausztrál lány azzal érvel, hogy remekül érzi magát az anyaszerepben, de vannak, akik erősen bírálják őt.

“Sajnálom a gyerekeid…” – Ezt az üzenetet kapta egy ismeretlentől az interneten. Az anyuka úgy döntött, hogy közzéteszi a teljes üzenetet és reagál rá.

“Minden, amit csinálsz, borzasztóan hihetetlen. A nemi szerved olyan lehet, mint egy vonatkatasztrófa. Ennyi gyereknek nem tudsz egyszerre normális jövőt biztosítani. A jövőjük kilátástalan. Kórosan elhíztál. Sajnálom a gyerekeid.”

Az anyuka reakciója a következő volt: “Ez erőszak. Abba kell hagyni. Szeretném mindenki számára világossá tenni, hogy nem tűröm el az agresszió semmilyen formáját. Vannak, akik túl sok időt pazarolnak gyűlölködésre. De mi lesz ezután? Leállsz valaha?”

A fiatal anyuka azt is elárulta, hogy minden gyermeke császármetszéssel szült. Ergo nem kell aggódni a “dolgok állapota miatt”.

“Mindenki a hüvelyemről kezdett el beszélni. Ha tudni akarod, nagy jól megvan, mert én császármetszéssel szültem az összes babát. 6 gyereket vettek ki belőlem. Nem nagyon zavar semmi…”

Krechelle megpróbálta meggyőzni a gyűlölködő férfit, hogy a családja teljesen hétköznapi.

“A gyerekek nagyon jól vannak. Sokat szórakozunk. Egy teljesen normális család vagyunk.”

Ettől függetlenül nekik is megvannak a maguk problémái, csak úgy, mint minden más szülőnek.

“Sok szabadságot kapnak a gyerekek. Egyedül éjszakára vannak “bezárva”. Mindenkinek pihennie kell valamikor. Óvjuk őket mindentől. A gyerekek a legjobb dolog, ami valaha történt velem az életemben. Egyiküket sem változtatnám meg. Szeretem őket!”

“Az igaz, hogy elhíztam. Adj pár hónapot és megpróbálok megbirkózni vele.”

Az anyuka azt is elismerte, hogy nem ez a férfi volt az egyetlen, aki rátámadt az interneten. Mindezekről azért ír, mert azt szeretné, ha az emberek felfognák, hogy mi történik.

Szerinte az ilyen keserű szavak sokat árthatnak egy ember lelkének. Neki van szerető férje, gyönyörű, egészséges gyermekei, de elég egy rossz szó, rosszkor, rossz embernek és tragédiába torkollhat.

Jelen esetben egy magabiztos nő kapta ezeket a gyűlölködő sorokat, és félő belegondolni, ha egy olyan ember kapná, aki eleve depressziós vagy valamilyen lelki problémája van.

A szavaknak hatalmas ereje van. Erről soha ne feledkezzünk meg.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el