KeződoldalEmberekEnnek a 3 csillagjegynek, minden álma teljesülni fog idén.

Ennek a 3 csillagjegynek, minden álma teljesülni fog idén.

-

Szerintem minden ember nevében mondhatom, hogy éltünk már meg olyan helyzeteket, mikor a hőn áhított álmunk nem akart teljesülni, pedig nagyon szerettük volna. Például össze tettük volna a két kezünket a várva várt előléptetését, de valaki másnak adták a posztot, vagy mikor egy jó baráttal veszel össze és annyira meg van sértve, hogy a világ minden kincséért sem bocsátana meg, vagy, mikor vágyakozol egy autó, egy lakás vagy épp a nagy szerelem után, de egyik sem akar megérkezni, pedig nagyon próbálkozol. Nyilván sok mindenen múlik, hogy az álmok valóra váljanak például, kitartáson, akaraterőn, csillagzaton… stb. Igen jól olvasod, jó dolog, ha valaki szerencsés csillagzat alatt születik, ugyanis olyankor az ember úgy érzi, mintha mágikus erővel lenne felruházva. Mai cikkünkben három olyan csillagjegyet hoztunk el nektek, akiknek idén szerencsésre fordul az életük. A kérdés már csak az, hogy te benne vagy-e a háromban.

1, Bika

Az egyik barátnőddel hónapokkal ezelőtt kaptatok össze és nem igazán sikerült azóta sem kibékülnötök egymással. Az sincs kizárva, hogy a munkahelyen kaptál hajba valakivel, de még nem sikerült rendezni a kettőtök közti konfliktust. Aki meg volt sértve eddig a pillanatig makacsul ragaszkodott a saját igazához, viszont ennek az álláspontnak hamarosan vége. A nyár az ő szívét is meglágyítja majd így nagy esély van rá, hogy újra jó viszonyt ápoltok egymással.

2, Skorpió

Amióta ennél a cégnél vagy azért tepersz, azért hajtasz, hogy végre előléptessenek, és egy szinttel feljebb léphess a ranglétrán. Most már nem kell sokat várnod, ugyanis hamarosan bekövetkezik a várva várt álom. Ha legközelebb a főnököd az irodájába hívat, nem kell egyből megijedni, előfordulhat, hogy csak a jó hírt akarja közölni veled, ami megváltoztatja majd az életed.

3, Halak

Már jó ideje együtt vagytok a pároddal és te már készen állnál arra, hogy egy magasabb szintre emeljétek a kapcsolatotokat, ám a párod nem igazán akarja elsietni a dolgokat. Emiatt nem szabad elkeseredni, fogd fel úgy, hogy totálisan biztos akar lenni benne, hogy te vagy számára az igazi. Egyébként lassan már benne is kezd érlelődni a dolog, hogy ideje előrelépni. Nyugodj meg, amint ez bekövetkezik tuti biztos, hogy nem fogja magában tartani.

Te benne vagy a fent említett három csillagjegyben?

Ezt is olvasd el