Erre a 6 formára oszthatók a női keblek!

Vannak bizonyos nonverbális kommunikációs jelek, viselkedési formák, csillagjegyek, amelyek képesek elárulni másoknak, milyen emberek is vagyunk valójában. Ezeken felül még a szemszínünk, hajszínünk, is képes információkat közölni rólunk, sőt mi több, még a legelőször megmosott testrészünk is el tudja mondani milyen emberek vagyunk. Ijesztő és egyben furcsa igaz? Hogy lenne már képes, elmondani a megmosott testrészem, hogy valójában, milyen személyiségjegyek dominálnak. Ha ezt te is furának tartod, akkor bemutatunk egy még bizarrabb dolgot, ami személyes információval látja el a körülötted lévő embereket, és az nem más, mint az idomaid formája.

De még mielőtt továbbmennénk és kiveséznénk ezt, alaposan nézd meg ezt a képet. Egyesével mérd fel őket, vizsgáld át és próbáld megállapítani neked milyen típusú van. De ne csalj, nem arra vagyunk kíváncsiak melltartóba milyen, hanem, hogy reggel, amikor felkelsz, hogy néz ki.

1. Ez azt jelenti, hogy szeretsz otthon lenni, illetve félsz kimenni a szabadba. Valószínű, hogy “introvertált”vagy, aki inkább otthon marad, és olvas egy könyvet, vagy meditál, mintsem a barátaival tölti az időt. Jobban szereted az emberekkel foglalkozó könyvek társaságát.

2. Magabiztos nő vagy, aki a saját vonzerejét élvezi és kihasználja! Független, határozott és erős akaratú személy vagy. Hajlamos vagy a makacsságra, amivel nincs gond, mivel más személyiségjegyeid pótolják ezt a hiányosságot.

3. Mindig biztatod az embereket, meghallgatod őket, tanácsot adsz nekik. Szeretsz másokon segíteni, egyszerűen nem tudod visszatartani hogy ne te legyél a “tündérkeresztanya”. Szereted, naprakészen tudni a világ eseményeit.

4. Optimista vagy és mindig pozitív gondolatok járnak át. Soha nem ítélkezel az emberek felett. Mindenki szeret a társaságodban lenni, mert szórakoztató vagy, és mindenkit feltöltesz, aki körülötted van.

5. Kedves és érzékeny lélek vagy. Mindig azokhoz igazodsz, aki fontos a számodra. Mindig törekszel a békére, és nem tetszik, amikor ebben megzavarnak. Minden tőled telhetőt megteszel, hogy távol tartsd az összes negatív energiát magadtól. Első látásra mindenkinek szimpatikus vagy. Empatikus vagy és vidám, kedvességed nem csak az emberekre, de az állatokra is kiterjed. Számodra a béke és a harmónia a legfontosabb dolog ebben a világban.

6. Tele vagy szenvedéllyel, ami mindenkire kiterjed, aki körülötted van. Vonzerőd megkérdőjelezhetetlen, és az emberek egyre többet akarnak belőled. Még barátaid is nehezen állnak ellen a bájaidnak.

Add Comment