Ez a 10 nyilvánvaló bizonyíték arra, hogy vonzóbb vagy, mint gondolnád.

Egyáltalán nem titok, hogy a mi magunkkal szemben felállított véleményünk, nagyban különbözhet attól, amit mások gondolnak. Rengeteg nő becsüli alá a megjelenését, kritikus szemmel tekintenek magukra a tükörben és elítélően vélekednek magukról. Bizony sokan nagyon szigorúak magukhoz, pedig erre egyáltalán nem lenne szükség. A legtöbb nő egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy a férfiak mit is tartanak vonzónak. Nos, hogy végre pontot tegyünk a dolog végére, összeállítottunk egy listát, ami tökéletesen leírja, hogy az erősebbik nem képviselői mit tartana szépnek és előnyösnek egy nőn.

A szőkékre jobban odafigyelnek.

Tanulmányok szerint a szőke hajú lányokkal sokkal közvetlenebbül lehet beszélgetni, és randira is gyakrabban hívnak ilyen hajú nőket. Ám az ettől eltérő színű hajjal rendelkezőknek sem kell megijedni, ugyanis nemcsak a hajszínben rejtőzik a vonzó megjelenés, hanem másban is, például egy mosolyban, tekintetben… stb.

Az idomok formája fontosabb a férfiak számára, mint a mérete.

Létezik egy sztereotípia, miszerint minél nagyobb a kebel annál vonzóbb a nő. Nos, ez nem igaz. Tanulmányok szerint a közepes méretű idomokat tartják a férfiak a legszebbnek, de még ennél is fontosabb számukra azok formája. Egy kis idomokkal rendelkező nő is lehet ugyanolyan vonzó, ha szép formái vannak.

A kellemes női illat növeli a vonzerőt.

A parfüm nemcsak arra szolgál, hogy kitűnj a tömegből, hanem, hogy vonzóbbá is válj. A “Monell Chemical Senses Center” által végzett tanulmányban férfiakat kértek fel, hogy értékeljék néhány nő fotóját. Ezzel párhuzamosan halolaj és rózsaolaj keverékét juttatták a szobába. Amikor a rózsaolaj illata dominált, akkor a férfiak jobb értékekkel látták el a képeket. Tehát a férfiak nem igazán kedvelik azokat a hölgyeket, akik erős és domináns illatú parfümmel fújják tele magukat.

A fiatalos archoz nem túl jó fizikai állóképességet társítanak.

Tanulmányok szerint a férfiak a fiatalos archoz kevésbé jó fizikumot társítanak. Ez azzal magyarázható, hogy a kornak megfelelő, vagy idősebbnek kinéző nők szorosabb kapcsolatot ápolnak olyan emberekkel, akik az egészséges életmódot tartják szem előtt.

A gyönyörű lábak is ugyanannyi figyelmet kapnak, mint a nők hátsója vagy idoma.

A sztereotípiákkal ellentétben nem a kebel a női test legvonzóbb testrésze. Sok férfi azon a véleményen van, hogy ezt a címet a lábak érdemlik meg. Annak ellenére, hogy az idomok és a hátsó tűnik ki legjobban, mégis a lábakat veszik először szemügyre.

Előnyben részesítik a magas női hangokat.

Ha magas hanggal rendelkezel, akkor már vonzó vagy a férfiak számára. Tanulmányok szerint a férfiak nem tartják annyira vonzónak a mély hanggal rendelkező nőket. Igaz, hangulattól, beszélgetőpartnertől függhet, hogy a nők milyen hangon szólalnak meg.

A közepesen hosszú lábak a legideálisabbak.

A közepesen hosszú lábak tulajdonosai most boldogok lehetnek, ugyanis bizonyított, hogy az ilyen lábakkal rendelkező hölgyeket tartják a legvonzóbbnak. A férfiak számára ez egyenlő a fizikai egészséggel.

A gerinc íve jelentősen befolyásolja a vonzerőt.

A formás combok és hátsó kétségtelenül meg tudja fogni egy ember tekintetét, azonban ez nem minden, ugyanis van még egy dolog, ami jelentősen tudja befolyásolni a vonzerőt. Ez nem más, mint a gerinc íve. Minél íveltebb valaki gerince, annál vonzóbb a férfiak körében.

A reakcióképesség nagy mértékben befolyásolja egy nő vonzerejét.

Számos tanulmány kimutatta, hogy a férfiak igenis fontosnak tartják a válaszadást és értékelést. Minél érzékenyebben reagálnak egy dologra, annál vonzóbbak lesznek a férfiak számára.

A kissé oldalra biccentett fej vonzóbb a férfiak számára.

Amikor egy nő oldalra biccenti a fejét az arcvonásai finomabbá válnak, ami pozitív érzéseket vált ki a férfiakból.

Számotokra mi a legfontosabb?

Add Comment