A férfiak nagyon nehezen tudják elképzelni, hogy a nők mit élnek át menstruáció alatt. Most nemcsak az alhasban és derékban jelentkező görcsös fájdalmakról beszélünk, hanem arról is, ami ezt az időszakot megelőzi. Például idegesség, sírás, csillapíthatatlan éhségérzet… stb. Fogalmuk sincs milyen az, mikor a szívroham kerülget, mert nem érkezett meg időben a vérzés, vagy amikor ki kell dobniuk a kedvenc alsóneműjüket, mert véletlenül vérfoltos lett. Mai cikkünk azzal a céllal jött létre, hogy bemutassuk azokat a szituációkat, amiket minden egyes nő átél menstruációs időszak alatt.

Minden lánynak a fiókjában vannak olyan fehérneműk, amiket a normális hétköznapokon vesz fel és van olyan, amit csak és kizárólag azokon a napokon hord, mikor az a bizonyos menstruáció megérkezik. Egy lány sem szeretné, ha a gyönyörű bugyijai foltosak lennének.

Míg a legtöbb lány nagyon kellemetlenül éli meg ezeket a napokat, mert fáj a fejük, hasuk, derekuk… stb. addig van egy réteg, aki szinte semmit sem érez ebből. Na, őket szokták boszorkányoknak hívni.

Bizony a nőknek nem ismeretlen az érzés, mikor a vártnál jóval később érezik meg a havi vérzésük, persze ilyenkor egyből pánikolni kezdenek, hátha ez annak a jele, hogy kisbabát hordanak a szívük alatt. Amikor meg végre méltóztatik megérkezni úgy örülnek neki, mint majom a farkának.

Nem értem a reklámok miért hitetik el a nőkkel azt, hogy azokon a napokon is ugyanolyan szépek, frissek és üdék, mint a többi átlagos napon. A legtöbben nem igazán érzik magukat úgy, ahogy a reklámokban azt előadják.

Nem tudni mi az oka, de a nők a menstruációs ciklusuk alatt úgy étkeznek, mintha egy fekete lyuk lenne a gyomruk helyén, ami képes mindent elnyelni. Amint ez elmúlik, újra normális kerékvágásba megy minden.

Ha a férfiak nem tudnák, hogy a barátnőjüknek mikor fog megjönni, azt tanácsoljuk kísérjék figyelemmel a szokásaikat. A nők mindig egy héttel előtte dupla annyit képesek enni, mint alapjáraton és három nappal előtte pedig képesek egy lehulló falevélen is elsírni magukat. A ciklus alatt természetesen úgy viselkednek, mint az igazi sárkányok, de amint véget ér a folyamat újra olyanok, mint régen.

Azokon a napokon kínszenvedés tüsszenteni, ugyanis hatalmas erővel nyilall bele a nők hasába a fájdalom, ami nem kellemes akkor, mikor alapjáraton is egész álló nap sajog.

A nők iszonyú pánikba tudnak esni, mikor a tervezett időpontnál később jön meg a ciklusuk. Ilyenkor még idegesebbek tudnak lenni, ami kicsit sem jó dolog, legalábbis a férfiakra nézve.

Valamilyen oknál fogva az éjszakai betétek sokkal nagyobbak, mint amiket a nők nappal használnak. Emiatt sokkal nagyobb biztonságban is érzik magukat, és nem kell attól félniük, hogy az ágyneműjük tiszta vér lesz.

Amikor elfelejtenek a nők tampont vagy betétet venni, és már nincs esélyük arra, hogy elmenjenek a boltba, akkor hívják segítségül a párjukat, akik úriemberekhez méltón segítenek a bajba jutott kedvesükön. Ilyenkor persze a lányok nem győznek hálálkodni.

Sajnálatos módon nem minden fehérnemű éli túl ezeket a napokat, így kénytelen vagy őket kidobni. Pontosan az ilyen helyzetek miatt tartogatnak a legtöbben elhasználódott alsókat, hogy azokat fel tudják venni ebben az időszakban.

Szerencsére nem minden esetben látszódik a lányokon, hogy menstruálnak, pedig belül hatalmas fájdalmaik vannak. Olyan, mintha egy hatalmas csomó lenne a hasukban, ami szűnni nem akaró görcsöt eredményez.

Hölgyeim, mindenkinek ismerősek ezek a helyzetek?