Ez a 12 kép bemutatja, hogyan változik meg a férfiak élete házasság után.

Gondolom senkinek sem mondunk újat azzal, hogy a házasság előtti és utáni élet nagyban különbözik egymástól. A férfiak a feleségeik megjelenése előtt igazi agglegény életet éltek, például egészségtelen ételeket ettek, a haverjaikkal nézték otthon a focimeccseket, illetve csak egy maximum két terméket vettek a boltból, és óvszerre költötték a maradék pénzüket. Miután kimondták a boldogító igent, az életük fenekestül felfordult, ugyanis asszonyaik megtanították őket egészségtudatosan étkezni, normálisan bevásárolni, és otthonosabbá tenni a lakásukat. Mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány képet, ami bemutatja, hogy a férfiak élete hogyan is formálódik át az esküvő után.

A férfiak házasság előtt aktívan tevékenykednek az edzőteremben, ám miután megházasodnak és gyerekeik lesznek már nem a súlyzókat fogják emelgetni, hanem a gyermekeiket.

Az éjszakai alvás házasság előtt még nagyon pihentető, de házasság után ez teljesen megváltozik, mert a feleségük hajkoronája mindenhol ott lesz, bizony még a szájukban és a fülükben is. Ez pedig egyáltalán nem eredményez jó alvást.

Esküvő előtt a hétvégék azzal teltek, hogy a haverokkal összeültek és meccset néztek közben pedig nasit ettek megállás nélkül. Ez annyiban változik meg házasság után, hogy nem a szobában szurkolnak a kedvenc focicsapatuknak, hanem a parkban a saját családjuknak.

A frigy előtt majdnem minden pénzüket óvszerre költötték, hogy megfelelően védekezzenek fizikai együttlét alkalmával. Utána pedig a fizetésük háromnegyede csak pelenkára megy el, hiszen az újszülött gyermeknek szüksége van rá.

A férfiak lakása annyiban változik meg házasság után, hogy sokkal világosabb lesz és színesebb dekorációs kellékek fogják díszíteni. Például festmények, fényképek, virágok, díszpárnák, ágytakaró.

Míg házasság előtt simán megvették a gyorsfagyasztott élelmiszereket és betették őket a sütőbe, ha éhesek voltak, addig a menyegző után már saját kezűleg és természetes alapanyagokból készítették el a vacsorának valót.

A bevásárlási szokások is 180 fokos fordulatot vettek, ugyanis míg saját maguknak egy hónapra csak néhány apróságot vettek, addig az esküvő után ez a mennyiség körülbelül a háromszorosára nőtt.

Házasság előtt kabrióval mentek kirándulni, ám miután családot alapítottak, maradt az egyterű járgány, amibe mindenki és minden csomag kényelmesen befért.

Az esküvő előtt a gyógyszeres dobozukba, egy maximum két gyógyszer volt, ám miután asszony költözött a házba ez a ládikó teljesen fel lett töltve és olyan pirula is lett belerakva, amiről azt sem tudták, hogy létezik.

Míg meg nem állapodtak egészségtelenül étkeztek, megállás nélkül falták a nassolni valókat. Ám miután szertő és kedves hitvesük lett tudták mit jelent normálisan és egészségtudatosan enni.

A frigyet megelőzően felírták maguknak egy kis cetlire, hogy mit kell venni a boltból, ezen általában egy vagy két termék volt. Nos, amióta megállapodtak és az asszony írja a bevásárlólistát, majdhogynem málhás szamárnak érzik magukat, mikor mennek hazafele a szupermarketből.

A kutyájuk igazi fenevadnak tűnt az ő kezük alatt, de miután a feleség betette a lábát a házukba a kutya sem volt már olyan, mint régen. A mogorva külsőt felváltotta a cuki és imádni való megjelenés.

Add Comment