KeződoldalEmberekEz a 13 tipikus embertípus, akikkel minden strandon találkozhatsz

Ez a 13 tipikus embertípus, akikkel minden strandon találkozhatsz

-

Amikor kijön a nyári szezon és a nap egy erőteljesebb oldalát mutatja meg az embereknek, akkor azt az időjárást leginkább a tengerparton vagy strandon lehet a legjobban átvészelni. Ott egy kicsit meg lehet szabadulni a mindennapi stressztől, a rohanástól, és nem kell mást tenni, mint átadni magunkat a nyugalomnak. Vagyis ez lenne a legjobb forgatókönyv, de a rengeteg ember ezt teljesen elrontja. Bizonyára te is láttál már egy csomóféle-fajta embert ezeken a helyeken, sőt észrevetted, hogy velük mindegyik strandon lehet találkozni. De, hogy kikre is gondolunk, most megmutatjuk nektek. Íme, 13 tipikus embertípus, akikkel minden vízparton találkozhatsz.

1, A folyamatosan szunyókáló.

Az ilyen embereknek a legfőbb mottója, az, hogy “Csak pihenni jöttem ide”. Leginkább arról ismerszik meg, hogy üres sörösüvegek, kajás dobozok vannak körülötte, és folyamatosan napozóágyban fekszik. Nem igazán tud úszni, többnyire csak inni ébred fel.

2, A napernyő alatt bujkálós.

Az ilyen jellegű személyek legnagyobb félelme, hogy leégnek a napon, ezért inkább ki sem dugják az orrukat az árnyékból. Arról ismerszik meg, hogy el sem mozdul a napernyő alól, a lába ujjától a feje búbjáig be van kenve naptejjel, be van bugyolálva a teste törülközővel és szerves részévé válik a napszemüveg használat. Hiába figyel oda így is úgy is leég.

3, A sportolni vágyó.

Ők azok, akik elkiáltják magukat, hogy “Vigyázz, labda, vagy Visszadobnád a labdát?” Ismertetőjegye közé tartozik, hogy valamilyen labda van a közelében, legyen az tollas, foci vagy röplabda.

4, A mókázó.

Az ilyen egyének mindenből viccet csinálnak és mindenkit megviccelnek. Tuti biztos, hogy az ő kezükben vízibomba, vízipisztoly vagy épp medúza van. Ők a legkiszámíthatatlanabb emberek a strandon, ezért jobb óvakodni tőlük.

5, A vízicsibe.

Az ilyen személyek egész álló nap a vízben vannak, különböző trükköket csinálnak, és persze az emberek között szlalomoznak. Nem foglalkozik azzal, hogy másokat lefröcsköl, mert csak az fontos számára, hogy eggyé váljon a vízzel.

6, A szépfiú.

Leginkább arról lehet megismerni, hogy úgy viselkedik, mintha ő lenne a világ leghelyesebb, legizmosabb palija, úgy, hogy csak felsőtestre gyúr, mert a lábnapot valahogy mindig elblicceli. Megjelenése olyan, mintha belemártották volna egy kád zsírba, ugyanis a napfényben tetőtől-talpig csillog.

7, A monokiniző.

Arról ismered meg, hogy többnyire bikini felső nélkül sütteti a testét. Ha a hasát szeretné napoztatni, akkor az idomokat a kezeivel kitakarja. Az ilyen embert hidegen hagyja, hogy a közelében közlekedők folyamatosan bámulják őt, mert az ő szemében csak egy cél lebeg, hogy mindenhol egységesen barna legyen.

8, A homokvár és szobor készítő.

Szinte be sem megy a vízben, mert túlságosan is lefoglalja a homokvár vagy szobor készítés. Arról ismered meg, hogy a közvetlen közelében, vödör, lapát és kis gereblye látható. Képes akár 10 percen belül egy kacsalábon forgó palotát is építeni.

9, Az adrenalin hajhász.

Ők azok, akik a legextrémebb és legveszélyesebb vízi sportokat is kipróbálják, csakhogy adrenalint szabadítsanak fel. Képesek mindenkit magukkal rántani, holott másoknak egyáltalán nincs kedve az ilyesmihez. Szinte egy percre sem állnak le és újabbnál-újabb őrültségbe vetik bele magukat.

10, A bizsu mániás topmodell.

Az ilyen hölgyemények mottója a “Talán ma felszed valaki…” Arról ismerszik meg, hogy egy tapodtat sem tesz a giccses kiegészítői és a magassarkúja nélkül. Haja mindig be van lőve és a víz közelébe se merészkedik. Mindig nézelődik, hátha arra jár egy helyes pasi, aki észreveszi a bájait.

11, A kiabáló édesanya.

Nem nehéz kiszúrni, mert mindig a gyerekeivel kiabál, ha rossz fát tettek a tűzre, vagy elcsatangoltak. Olyan éles hangja van, amivel bármelyik mentőautó szirénáját túlharsogja. Ordítozásával megzavarja a pihenni vágyók nyugalmát.

12, A közösségi oldal függő.

Eme embereket is nagyon egyszerűen ki lehet szúrni, ugyanis olyan, mintha beleragasztották volna a kezébe a telefont. Megállás nélkül nyomkodja, illetve az akkor elkészített fotókat tolja fel Instára és a Facebookra. Egyáltalán nem a nyaralás és a család érdekli, csak az, hogy felvágjon a többiek előtt.

13, A kaja mániások.

Általában párban érkeznek és, amint lepakoltak a homokba, előtérbe kerülnek az otthon elkészített szendvicsek, italok.. stb. Akármikor odanéz az ember, mindig valamilyen étel van a kezükben és jóízűen majszolják.

Te találkoztál hasonló emberekkel a strandon?

Ezt is olvasd el