Köztudott, hogy a gyermekek nagyon sokat örökölnek a nagyszüleiktől és a szüleiktől. Nem csak a habitusuk hasonló, hanem a megjelenésük is. Számtalan híresség van, akik nem túl szép adottságokkal rendelkeznek, mégis gyönyörű gyerekeik születnek. Például ott van Sylvester Stallone, akiről nem is gondoltuk volna, hogy három csodálatosan szép leánya van, vagy Rowan Atkinson, akinek nagyon is csinos lánya van. A mai cikkünkben viszont úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk nektek azokat az ikonikus hírességeket, akiknek gyermekei úgy néznek ki, mint tulajdon szüleik.

Björk és fia

Björk Guðmundsdóttir alias Björk egy izlandi származású énekesnő és zeneszerző. Elég sokoldalú előadóművész, több stílusban is kipróbálta magát, úgymint alternatív rock, trip-hop, jazz, elektronika, new wave, electro, folk és komolyzene. Fia Sindri Eldon Þórsson örökölte édesanyja kreatív génjeit, ugyanis szabadidejében alternatív rockot játszott.

Cher és fiai

Cher minden idők egyik legsikeresebb énekesnője, aki már több Oscar-, Emmy-, Grammy- és Golden Globe-díjat zsebelt már be élete során. Fiatalabbik fia, név szerint Elijah Blue Allman (jobbra) követte anyját a zenei pályán. Testvére Chaz Bono (balra) viszont úgy gondolta, hogy nemcsak a zenei pálya az ahol tudja kamatoztatni tehetségét, hanem a filmiparban is.

Tilda Swinton és lánya

Katherine Matilda Swinton egy Oscar, BAFTA-díjas, SAG-jelölt, többszörös Golden Globe-díjra jelölt skót származású színésznő, aki olyan neves filmekben játszott, mint a Narnia Krónikái, a Vanília égbolt, Benjamin Button különös élete, valamint a Doctor Strange. 21 éves lánya, Honor Byrne úgy határozott, hogy megpróbál anyja nyomdokaiba lépni. A lány főszerepet kapott a 2019-es “The Souvenir” című filmben.

Uma Thurman fia és lánya

Uma Karuna Thurman egy nagyon tehetséges színésznő, akit többször jelöltek Golden Globe és Oscar-díjra. Olyan filmekben játszott, mint a Kill Bill 1-2, a Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak, Az ételművész és még sorolhatnánk. Lánya Maya Hawk modell és színésznő is egyben. A Calvin Klein és az AllSaints márka arca, valamint láthattuk a “Stranger things” című sorozatban. Fia Levon Roan Thurman-Hawke viszont nem vágyik a filmiparba. 

Danny Trejo fia és lánya

Danny egy amerikai származású színész, akit leginkább akciófilmekben láthatunk. Számos filmben játszott már, például az “Alkonyattól pirkadatigban”, a “Ragadozókban”, a “Kémkölykök 4. – A világ minden idejében”,”A jó, a rossz és a halottban”. Fia Gilbert játszott ugyan néhány filmben, de jobban érzi magát a rendezői székben. Egyelőre még csak rövid filmeket forgat, de biztosak vagyunk benne, hogy ez még csak karrierje kezdete. Lánya Danielle divattervezőként dolgozik és 2 éve nyitotta meg első ruházati üzletét.

Gérard Depardieu és lányai

Gérard Xavier Marcel Depardieu egy francia származású színész, filmrendező és producer. A francia színészek közt ő az egyik legfoglalkoztatottabb. Megszámlálhatatlan mennyiségű filmben játszott, köztük a legismertebb, a “Pofa be!” “A vasálarcos”, a “Nyomorultak”, na meg persze az “Asterix és Obelix”. Bal oldali képen Roxanne lánya látható a bal oldali képen pedig Julie és mindketten színésznőként dolgoznak. A lányok egyelőre rövid filmekben játszanak, de még nincs semmi veszve.

Donatella Versace fia és lánya

Donatella egy olasz divattervező és a Versace ház jelenlegi alelnöke, valamint főtervezője. Annak ellenére, hogy az egész világ ismeri a nevét, gyermeki név szerint Allegra és Daniel nem kívánnak a reflektorfényben élni. A fiatalok egyébként szöges ellentétei anyjuknak, ami miatt Donatella többször is viccelődik.

Woody Allen fia és lánya

Woody egy amerikai származású író, színész, humorista, Oscar-díjas filmrendező és filmproducer is. Lánya Dylan O’Sullivan Farrow többször szerepelt már filmekben azonban nem igazán találta meg ebben a szakmában önmagát. Fia Ronan Farrow híres újságíró lett, aki a zaklatások elleni forradalmat indította el Hollywoodban.

Charlotte Gainsbourg és fia

Charlotte brit származású, francia színésznő, énekesnő. 21 éves fia Ben Attal eddig összesen négy filmben játszott, de feltűnt már édesanyja videoklipjében a Ring-a-Ring O’Roses-ban.

David Bowie fia és lánya

David egy hatszoros Grammy-díjas angol származású zenész, zenei producer, zeneszerző és színész. Fia Duncan Jones forgatókönyvíróként dolgozik. Ismertebb filmjei a “Hold”, ezért BAFTA-díjat is nyert, a “Forráskód” és a “Warcraft: A kezdetek”. Lánya Bowie Alexandria Zahramég csak 18 esztendős így még túl korai beszélni a jövőjéről. Nem kizárt egyébként, hogy modellként fog dolgozni, mert megjelenése nagyon különleges.

Adriano Celentano fia és lánya

Adriano egy olasz énekes és színész, több nagyszerű filmben is játszott már. Fia Giacomo Celentano, szintén játszott pár filmben, ám a zenei világ jobban vonzotta. Első albuma megjelenése után légzési elégtelenség alakult ki nála így már nem tud énekelni. Lánya, Rosita már gyerekkora óta játszik filmekben, ám a filmipar és a lány közti kapcsolat valahogy nem működött.

Courtney Love és lánya

Courtney  egy amerikai rockénekes és színésznő. A Hole zenekar frontembereként és Kurt Cobain özvegyeként lett ismert. Közös lányuk Frances Bean Cobain karakteres megjelenését szüleitől örökölte. Annak ellenére, hogy szeret gitározni, mégis a szépművészetben talált magára.

Danny DeVito és gyerekei

Danny DeVito olasz származású amerikai filmszínész, producer, rendező és nem utolsó sorban komikus. Fiatalabbik lánya Grace Fan DeVito filmproducerként helyezkedett el. Idősebbik leánya Lucy DeVito apja nyomdokaiba lépett és a színészkedést választotta. Jake DeVito több filmben és dokumentumfilmben is szerepelt.

Rowan Atkinson lánya és fia

Rowan Atkinson kétszeres BAFTA-díjas brit színész, humorista, komikus, rendező, producer, eredeti szakmája pedig villamosmérnök. Ő a legendás Mr. Bean, aki meghódította az egész világot. Lánya Lily Sastry nagyon szépen énekel és táncol, egy igazi tehetség.
Mr. Bean fia Benjamin soha nem mutatott érdeklődést a színészkedés iránt. A 26 éves Benjamin egyébként a rangos Sandhurst Katonai Akadémián tanul.