KeződoldalEmberekEz a 18 éves lány, havi 350 ezer forintot költ szülei pénzéből,...

Ez a 18 éves lány, havi 350 ezer forintot költ szülei pénzéből, hogy olyan legyen, mint Barbie.

-

Minden kislány Disney hercegnős meséken nőtt fel, és valószínű arról álmodoztak, hogy egy nap ugyanolyan gyönyörűek lesznek, mint Csipkerózsika, Aranyhaj, Hamupipőke… stb. Elképzelték milyen csodálatos lenne egy hatalmas palotában élni, és várni, hogy a szőke herceg fehér lovon megérkezzen hozzájuk, hogy boldogan élhessenek, míg világ a világ. Nos, cikkünk főszereplője nem épp királylány akart lenni, hanem egy Barbie baba. Ő Gabriela Jirackova egy 18 esztendős prágai származású lány, aki már egészen fiatalon eldöntötte, hogy úgy akar kinézni, mint a sokak által kedvelt manöken baba.

Egyetlen dolognak köszönheti, hogy álmát el tudta érni, és az nem más, mint szülei pénze, akik azért finanszírozták lányuk összes műtétjét, hogy boldoggá tegyék őt. Igaz, mind az édesanyja, mind az édesapja aggódik a fiatal lány egészsége miatt, hiszen a rengeteg beavatkozás nem tesz jót sem a fizikai sem a mentális egészségnek. Ennek ellenére, bíznak gyermekükben, hogy felismeri hol is vannak azok a határok, amiket már nem szabad átlépnie.

Gabriela mindössze 16 éves volt, amikor először rakatott fel szőke póthajat és műszempillát. Ugyanennyi idősen csináltatott sminktetoválást is, hogy éjjel-nappal tökéletes legyen a megjelenése.

A fiatal lány úgy nyilatkozott, hogy ő nem igazán hisz a természetességben, mert úgy gondolja, hogy a mai világban nagyon kevés olyan dolog van, ami valóban természetes.

Szülei havi szinten 350 ezer forintnak megfelelő összeget fordítanak arra, hogy lányuk valóban igazi Barbie babává válhasson.

A lány hatalmas implantátumokat tetetett be az orvosokkal, hogy „szép” és formás idomai legyenek. Tervei között szerepel, hogy a hátsóját is megcsináltatja, valamint az alsó bordáit is kiszedeti, hogy teljes egészében úgy nézzen ki, mint a játékbaba.

Gabriela egyébként napi szinten, több, mint 3 órát szépítkezik a tükör előtt, hogy kifogástalan kinézete legyen.

A lánynak van párja is, akit szemmel láthatóan nem zavar, hogy valóban Barbie-ra hasonlít.

Elhoztunk még néhány képet róla:

Egy idő után száját, orrát, arcát is megműttette.

Kutyasétáltatás közben.

Vásárlás közben készített pillanatkép.

Ti mit gondoltok a lányról?

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...