Amikor egy új családtag, esetleg házi állat érkezik a családba, vagy egyszerűen csak sikerült véghez vinned a céljaidat és sikeresen lediplomáztál a szülők és a nagyszülők egyből előkapják a fényképezőgépeiket, hogy megörökíthessék a csodálatos pillanatokat. Amikor eltelik néhány év az emberek szívesen visszanézik régi képeiket, hogy lássák mennyi minden változott azóta. Egyesek újabb fotókat készítenek, hogy egyértelműen össze tudják őket hasonlítani. Ma ilyen képeket gyűjtöttünk össze nektek, ahol a szeretet és a törődés kapta a legnagyobb hangsúlyt. Hihetetlen mennyi mindenre képes az idő!

Egy édesapa, aki szeretett kislányát tartja karjaiban és még a házi állatok is nála találtak megnyugvásra. 10 évvel később szinte semmit sem változott a helyzet.

Horvátországban található egy strand, mely azzal vált közismertté, hogy rendszeresen változtatta alakját és mindezt a tenger erejének köszönhette. Ám idén ősszel egy hatalmas vihar volt, ami teljesen átalakította a sziget megjelenését.

“15 évvel ezelőtt a szüleimtől kaptam egy kiskutyát, elválaszthatatlan barátok lettünk, ma így nézünk ki.”

Két biciklis két különböző időben ugyanazon a helyen biciklizik. A különbség, hogy annak idején a berlini fal teljesen lekorlátozta a lehetőségeket.

“A barátnőmmel három évvel ezelőtt találkoztunk egy strandon, ma összeszedtem minden bátorságom és feltettem neki a nagy kérdést, azon a szent helyen. Igent mondott.”

“A nagyszüleimtől egy kis teknőst kaptam ajándékba, 17 év után még mindig megvan csak egy kicsit megnőtt.”

“Hiába telt el annyi év, ő neki ez marad a legbiztonságosabb hely a házban.”

Hihetetlen mire képes a természet. Ha hiszitek, ha nem a két kép pontosan ugyanazon a helyen készült három év különbséggel.

“Anyukám az összes mobilját megtartotta és most megnéztük melyik a legrégebbi és a legújabb.”

Milyen gyorsan felnőtt és mindössze 15 hónap különbség van a fotók között.

“Ez a két kép a középiskolai valamint az egyetemi ballagásom napján készült rólam. Nem nehéz kitalálni melyiken voltam boldogabb.”

A legjobb barátommal 1997-ben találkoztunk először az iskolában. Szerencsére 21 év eltelte után is bátran kijelenthetem, hogy a barátságunk töretlen.”

“Több, mint 220 napja teljesen tiszta vagyok és elképesztően látszik a változás.”

“Évekkel ezelőtt örökbe fogadtam egy macskát és minden egyes évben megünnepeljük egy képpel, hogy megmentettem.”

Egy édesapa, aki minden egyes pillanatban ott volt kislánya mellett, óvta, féltette és most így néznek ki 18 év után.

42 évvel ezelőtt az Apple cég egy garázsban indult el, annak a háznak a garázsában, ami a bal oldali képen látható. Ma 2018-ban így néz ki a legnagyobb vállalat a világon.

“Mindig is szerettem volna egy kiscicát és az egyik születésnapomon megkaptam a világ legjobb barátját.”

1825-ben született meg a híres Jonathan nevű teknős, akiről 1902-ben készítették a bal oldali képet. Hihetetlen de még 2017-ben is életben volt, sőt akkor ünnepelte 186. születésnapját.