Ez a 25 idős ember bemutatja, hogy néznek ki a tetoválások nyugdíjas korban!

A tetoválásokhoz soha nem leszünk idősek! Létrehoztak egy különleges fotóprojektet, ahol 25 idős embert fényképeztek le tetoválásaikkal együtt a nappalijukban. Ezeken a fotókon megmutatják a tetoválásaikat, és megosztják történeteiket: például az unokájától kapott különleges ajándék az örök szerelem emlékére. Voltak olyan személyek, akik már egész korán elkezdtek magukra varratni különböző mintákat.

A projekt mellett egy könyvet is kiadtak, ahol a fotók mellett a tetováló kultúra minden információját tartalmazza. Leírja az emberek tapasztalatait és a minták mögött rejlő jelentéseket. A “TattooAge” kiállítás nevet kapó projektben, arról számolunk be, hogy sosincs késő tetoválást varratni. Hollandiában szeptember 20-án kezdődött ez a fajta mozgalom.

Az emberek azt hiszik, tetoválást csak fiatal korban lehet csináltatni. Ezzel a projekttel nem csak a tetoválás mögött rejlő történeteket szeretnénk elmondani, hanem bizonyítani, hogy a kor egyáltalán nem számít.

Jan.

Chris.

Cor.

Albertina.

Jack.

Riek.

Jan.

Thomas.

Rebha.

Toos.

Hans

Hans szerint a tetoválás nagyon jó “fegyver” az ízületi gyulladások ellen. Ezeknek a segítségével megtanulta irányítani a fájdalmat.

Albertina azért varratott magára egy hattyút, mert ezek az állatok egy életre választanak maguknak párt. Ő azért választotta, mert elvesztette szeretett férjét.

Thomas azt mondja az embereknek már abszolút normává vált, ha egy kitetovált embert látnak.

Add Comment