KeződoldalEmberekEz a 3 leghűtlenebb csillagjegy. A párod közte van?

Ez a 3 leghűtlenebb csillagjegy. A párod közte van?

-

Tudjuk, hogy van, aki hisz és van aki nem hisz a horoszkópban és abban, hogy a csillagjegyek hatással lehetnek az életünkre, befolyásolhatják a gondolatainkat, döntéseinket. Ám nem mehetünk el amellett, hogy ebben mégiscsak van igazság. Ha mélyen a szívedbe nézel akkor te is tudod, hogy vannak tipikus viselkedési és gondolkodási formák, amik az adott csillagjegyre jellemzőek, ilyen például a hűség is.

Amennyiben tapasztalt vagy a párkapcsolatok terén akkor bizonyára ismered azt, mikor te kiteszed szíved-lelked a kapcsolatban, de a párod teljesen elhidegülten viselkedik veled, sőt nagy az esélye, hogy félrelépett. Nyugodj meg nem veled van a probléma, hanem a partnereddel. Sajnálatos módon vannak olyan csillagjegyek, melynek szülöttei egyszerűen képtelenek hűségesek maradni, bármilyen társ mellé is sodorja őket az élet. Az a helyzet, hogy úgy ég bennük a vágy, hogy egyszerűen képtelenek az érzéseiknek parancsolni.

A mostani posztunkban három zodiákusjegyet mutatunk be neked, akiket az érzelmek és a tűz hajt mintsem a logikus gondolkodás. (Tisztelet a kivételnek!!)

1, Nyilas

Ha a párod nyilas, akkor van egy nagyon rossz hírünk. Elképzelhető, hogy félre fog, vagy már félre is lépett egy másik illetővel. Ennek nem te vagy az oka, csupán olyan természet, aki nem tudja féken tartani az érzelmeit. Ez az egyik leghűtlenebb jegy mind közül. Csak addig vagy jó neki, ameddig meg nem szerez, ugyanis imád győzni. Túlságosan is szenvedélyes ezért mindig újabb és újabb és újabb kalandokra vágyik.

2, Ikrek

Statisztikai adatok alapján a hűtlen emberek 14%-a az Ikrek jegyében született vagyis május 22 és június 22 között. Sokan mondják, hogy ezt a jegyet a legnehezebb kiismerni, mert két arca van, vagyis ott ver át ahol csak tud. Hajlamos a félrelépésre ezért nagyon oda kell rá figyelni, mert hosszú hónapokig elhúzhatja társa és szeretője előtt is a mézesmadzagot.

3, Kos

Listánk harmadik helyén a Kos jegy szülöttei állnak, vagyis akik március 21 és április 20 között látták meg a napvilágot. Egy nagyon egoista jegy, aki mindig szeret középpontban lenni. Imádja, ha dicsérik és elismerik. A Kos annak ellenére, hogy lélekben tökéletesen kitart szíve választottja mellett ezt sajnos testileg egyáltalán nem lehet elmondani. Mivel egy nagyon szenvedélyes jegy, ezért neki a testi örömök létesítése más emberekkel nem számít megcsalásnak.

A te párod benne van?

Ezt is olvasd el