KeződoldalCelebEz a 30 éves nő már több mint 50 plasztikai műtéten esett...

Ez a 30 éves nő már több mint 50 plasztikai műtéten esett át. Most már elégedett magával.

-

A plasztikai beavatkozások korát éljük. Manapság teljesen normális dolog. Mindenkinek megvan a joga hozzá, hogy úgy nézzen ki, ahogy szeretne. Feltéve, ha lehet ezen segíteni plasztikai úton. Elálló fülek, túl nagy orr, kis keblek stb. Ezeken mind lehet segíteni. Azonban a dolog könnyedén rögeszmévé válhat. Vannak, akik képtelenek meghúzni egy bizonyos határt.

Ezek közé tartozik Laura Summers is, aki már több, mint 500.000 Fontot költött beavatkozásokra. Ez magyar Forintban több mint 175 Millió.

A 34 éves nő minden vágya az volt, hogy Kim Kardashian legendás görbéit megkaphassa. Az elmúlt 17 évben több, mint 50 műtéten esett át. Ezeket nyíltan vállalja. Semmit nem titkol. Ahogyan azt sem, hogy nem tervezett itt megállni.

Szerinte a kozmetikai műtét olyan, mint egy gyógyszer. Nagyon addiktív, de jó módon. Nem mindenkinek szól, de neki javított az életén. – Állítja a modell.

Ő úgy gondolja, hogy ha az emberek kétévente autót cserélhetnek, akkor a testüket miért nem cserélik le?

Sajnos Laura “rögeszméjének” megvolt az oka. 13 éves korában kórházba került mert 5 fiú csúnyán megverte. Eltörték a bordáját, orrát és kimozdult az állkapcsa is. A szörnyű támadás miatt még az iskolát is otthagyta majd egy egyetemi tanfolyamra iratkozott be.

Számára nagyon nehéz volt az iskola. Mindenki csúnyának tartotta. Túlsúlyos volt és szemüveges. Minden álma az volt, hogy egy Barbie baba lehessen.

Irigykedve bámulta a Victoria Secret modelleket a magazinokba. Számára nagyon boldognak tűntek és ő is az szeretett volna lenni. Barátai nem igazán voltak.

Egészségi és szépségápolási tanfolyamokra járt. Ekkor kezdte megismerni a plasztikai műtéteket.

15 évesen átesett az első beavatkozáson. 18 éves korában az édesapja felajánlotta neki, hogy autót vagy egy újabb plasztikai beavatkozást kaphat születésnapjára. Utóbbit választotta.

Az első pár műtét után felfigyelt arra, hogy sorra hívják meg italokra a bárokba. A végén már szinte semmiért sem kellett fizetnie. Az embereket sokkolta, hogy mennyire megváltozott.

Szerinte a plasztikai sebészet is változik. Régen csak nagy keblek kellettek, aztán nagy ajkak, manapság meg ide-oda tolják a zsírt a testben, hogy igazi homokóra alakja legyen a hölgynek. Egyesek nagy kerek hátsót csináltatnak. Mert most az a divat….

Állítása szerint nem szeretné reklámozni a plasztikai sebészetet. 8 műtétje volt, ami a kebleit illeti ebből négyre a műtét okozta szövődmények helyreállítására volt szükség.

Szerinte mindenkinek tisztában kell lennie a műtétek kockázataival, és nagyon alaposan meg kell választania az orvosát.

Laura rendszeresen részt vesz adományok gyűjtésében. Elismeri azt is, hogy nem minden műtéte volt sikeres. Az első implantátumai szivárogtak és ezért el kellett távolítani a testéből.

A hírnév miatt elkerülhetetlenek a negatív vélemények. Laura igyekszik nem foglalkozni velük. Nem törődik a közösségi média trolljaival.

Ez az ő élete és őt ez teszi boldoggá. Mit gondoltok erről? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezt is olvasd el