KeződoldalEmberekEz a 4 csillagjegy képtelen hosszútávon szeretni valakit

Ez a 4 csillagjegy képtelen hosszútávon szeretni valakit

-

Vannak olyan emberek, akik rettentően kritikusok önmagukkal szemben. Egyszerűen képtelenek arra, hogy lazítsanak és átadják magukat az önfeledt boldogságnak. Nincs olyan pillanat az életükben, amikor mindennel elégedettek lennének. Persze, azzal nincs gond, ha valaki folyamatosan a jobbra és a tökéletesebbre törekszik, hisz valahol erről szól az élet. Arról, hogy mindig legyen egy kitűzött cél, amit el kell érni. Vannak, akiknél sajnos ez nem ilyen egyszerű, hiszen ők ezt sokkal komolyabban veszik. További probléma még, hogy a környezetükkel is sokkal kritikusabbak, ami pedig egy párkapcsolatra is hamar rányomja a bélyegét. Még ha a másik fél próbál is mindent megtenni azért, hogy egy harmonikus kapcsolatban éljenek együtt, nagyon nehéz dolga lesz.

Kiderült, hogy ezek a tulajdonságok egyik-másik csillagjegyre sokkal jellemzőbbek, mint a többire. Mutatjuk kikkel kell vigyázni.

1. Bak

A bak sosem lesz képes elengedni magát. Képtelen arra, hogy önfeledten örüljön a sikereinek és annak, amit elért. Megőrjíti a lustaság és a tudat, hogy most éppen nem küzd lázasan azért, hogy jobb legyen neki. Az egész életére hatással van mindez. Számára nem létezik őszinte elismerés, viszont minden negatív bírálatot mélyen a szívére vesz. Sosem lesz elégedett önmagával. Ennek az egyik legfőbb gondja, hogy a szeretetet sosem fogja tudni igazán kimutatni. Vagy csak nagyon nehezen.

2. Rák

A rák egy megbízható szerethető csillagjegy. Odaadó és nagyon alkalmazkodó. Könnyen megbocsát mindenkinek és elfogadja a másik hibáit. Na de nem önmagáét. Nagyon kemény elvárásokat támaszt magával szemben. Ezek egy részének sosem fog tudni eleget tenni, ami miatt keményen hibáztatja is magát. Ettől a lelki energiái cseppet sem lesznek balanszban. Nehezen adja át az érzéseit másoknak. Legfőképpen önbizalom-fejlesztéssel lehetne ezt a gondját orvosolni.

3. Szűz

A szűz csillagjegyben született ember sosem volt egy egyszerű jelenség. Rendkívül maximalista. Túlgondol és túlszervez mindent, majd elveszik a részletekben és oda az egész. A legapróbb dolgok is képesek aggasztani őket. A lelki béke és megnyugvás számára ismeretlen kifejezés. Sokkal többet foglalkozik azzal, hogy a hibáin agonizál, minthogy próbálna boldogan élni. Nehezen engedi el magát és ez a feszült idegállapot kihatással van a kapcsolataira.

4. Skorpió

A skorpió egy különleges jelenség. Tele van kételyekkel pedig ez nem látszik rajta. Látszatra semmi oka nem lenne minderre. Egy külső szemlélő számára egy határozott, erős, szenvedélyes és titokzatos természet. Figyel a családjára, szeretteire. Ápolja a kapcsolatait, de önmagával harcol folyamatosan. Sosem lehet igazán boldog.

Mit gondoltok? Szerintetek is így van? Írjátok meg kommentben a véleményeteket.

Ezt is olvasd el