Ez a 6 kép bemutatja, hogy néz ki Rihanna napjainkban!

A barbadosi lány napjaink egyik legismertebb, leghallgatottabb előadóművésze és nem kevesebb, mint 9 Grammy-díjjal büszkélkedhet. Szexi, sikeres, vadóc és vonzó. Az elmúlt időszakban azonban felszaladt rá egy pár kiló, ami szépségéből véleményünk szerint semmit sem vesz el, de akadnak rajongói, akik lépten-nyomon megemlítik a felszedett súlyt.
A kritikusok kommentjeit ahelyett, hogy magára vette volna és díva hisztibe kezdett volna, inkább nyilatkozott. Elmondta, cseppet sem bánja, hogy egy kicsit kikerekedett, sokkal jobban tetszik így magának. Nőiesebbnek találja szélesebb csípőjét, nagyobb fenekét és imádja kerekebb cicijeit is, utóbbiakról nem szívesen mondana le.

Többször a sajtó tudtára adta, hogy nem érdeklik a jelen normái, amelyek a csontkollekciókat bálványozzák, teljesen elégedett így a testével, nem kíván lefogyni és edzeni is csak azért jár, hogy koncertsorozatain erőnléte rendben legyen.Egy amerikai magazinnak pedig nemrég egyenesen az nyilatkozta, hogy mióta meghízott, sokkal jobban sajátjának érzi külsejét, mint azelőtt valaha is.

Nézd meg, mennyit változott a szexi énekesnő, akinek nevéhez az elmúlt évek legnagyobb slágerei köthetők!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

 

Add Comment