Az emberek mikor megismerkednek egymással, majd amikor párkapcsolatra adják a fejüket, azt kívánják, bár ez a pillanat soha, de soha ne érne véget. Sajnos nagyon kevés olyan párkapcsolatról van információnk melyek valóban a sírig tartottak. A régi időkben ez még jellemző volt, de a mai világban egyre kevesebb az ilyen jellegű kapcsolat. Vajon mely dolgok befolyásolják azt, hogy egy pár mennyi ideig marad együtt? Csupán a pénz lenne az egyetlen mozgatórugó, ami a mai lányokat és fiúkat befolyásolja? Szakértők szerint több tényezőt is figyelembe kell venni, hogy ezt a kérdést meg lehessen válaszolni. Vannak olyan verbális és nonverbális tevékenységek, melyek nagy mértékben tudják befolyásolni egy párkapcsolat időtartamát. Ma elhoztunk nektek 7 tényezőt, mely bemutatja mennyire lesz tartós a párkapcsolatod.

1, Élvezitek az együtt töltött közös pillanatokat.

Egy párkapcsolatban fontos, hogy élvezzétek az együtt töltött pillanatokat, órákat, napokat, mert csak így tudtok rendesen összecsiszolódni és kovácsolódni. Az a legjobb, ha akkor is jól érzitek magatokat egymás társaságában, ha nem csináltok semmit vagy nem beszéltek semmiről.

2, Megadjátok egymásnak a kölcsönös tiszteletet.

Mivel egy egészséges és jó párkapcsolat alapja az őszinteség és a tisztelet, ezért fontos, hogy mindig odafigyeljünk a párunkra, meghallgassuk őt, értékeljük azt, amit mond, támogassuk az álmait és megfogadjuk a tanácsait. Természetesen ez oda vissza működik.

3, Az ő barátai a te barátaid is és a te barátaid az ő barátai is.

Sajnálatos módon egy párkapcsolat képes tönkretenni a legrégebb óta tartó barátságot is ezért fontos, hogy a párunk meg persze mi is úgy érezzük, hogy a mi barátaink az ő barátai is, és az ő baráti a mi barátaink is. Ha ezt az egyensúlyt fenn tudjuk tartani akkor nagyon hosszú és kellemes kapcsolat elé nézünk

4, Rendszeres csókolózás, pusziszkodás.

Akár tetszik akár nem egy idő után minden párkapcsolatban eljön az a pillanat, mikor egyre kevesebbet csókolóznak egymással a párok. Ha ezt hagyják elburjánzani egy idő után teljesen elhidegülnek egymástól. Azon párok akik, mindig minden körülmények között csókolóznak, hosszabb kapcsolatra számíthatnak.

5, Folyamatos bókolás.

Mivel egy kapcsolat lényege nemcsak a testi örömökben rejlik, hanem a mentális együttlétben is, ezért fontos, hogy a felek mindig bókoljanak egymásnak és dicsérjék a másikat. Így nemcsak nonverbálisan mutatod ki neki, hogy szereted, hanem verbálisan is.

6, Közös nevetések.

Köztudott, hogy a nevetés gyógyír mindenre, a férfiak pedig alapjáraton szeretnek viccelődni. Ha olyan párra lelnek, akik értik a poént és ők is vevők rá, na meg persze tudnak együtt nevetni a dolgokon, akkor nem kell attól tartaniuk, hogy hamar véget ér a kapcsolatuk.

7, Kitartotok egymás mellett jóban-rosszban, betegségben-egészségben.

Egy jó párkapcsolatban a felek nemcsak akkor vannak ott párjuk mellett mikor minden szép és minden jó, hanem akkor is mikor a legrosszabb passzban vannak vagy épp egy nem kívánatos betegségen esnek át. Rendkívül jó érzés, mikor van valaki az életedben és rá bármikor, bármilyen körülmények között számíthatsz. Ezzel a kitartás és a szerelme jelei is megmutatkoznak.

Te ilyen párkapcsolatban élsz?

Hirdetés