Ez a férfi, kettő ikonikus sportkocsit talált nagyszülei garázsában!

Egy szerencsés Reddit felhasználó, különleges autókra bukkant nagyszülei régi garázsában. A kocsik már több, mint 20 esztendeje álltak és porosodtak ott. Nem sűrűn hallunk efféle sztorikat, így nem csoda, hogy meglepte az egész internetet.

A férfi nagypapája 1989-ben elhatározta, hogy ritka kocsik bérbeadásával szeretne foglalkozni. Be is ruházott néhány egzotikus példányba.

De sajnálatos módon a biztosítási költségek miatt nem érte meg neki ez a biznisz. Néhány autót eladott, ami megmaradt azt leparkolta a garázsba.

Szegény autók meglehetősen rossz formában vannak, ám még így is értékesnek számítanak. A Lamborghini Countach még lepukkant állapotában is körülbelül 80 millió forintot ér.

A fehér színű Lamborghini Countach 500 S, mondhatni nagy ritkaságnak számít, ugyanis összesen 321 darabot gyártottak belőle.

A 4,8 literes, V12-es szívó motor, 375 lóerős és 418 Nm nyomatékú. 1480 kilogrammot nyom, 100 km/h-ra 5,2 másodperc alatt gyorsul fel. Végsebessége eléri 293 km/órát.

A másik autó egy piros színű Ferrari.

Nézzük csak meg, hogyan néz ki belülről:

Te mit tennél, ha ilyen autókat, vagy más egyéb értékes használati tárgyat találnál a nagyszüleid házában, garázsában, pincéjében?

Add Comment