Ez a fiatal férfi, egy 80 éves nőbe szerelmes! Állításuk szerint nagyon boldogok!

Minden embernek van egyfajta zsánere, akihez vonzódik. Van, akinek a szőke hajú nők jönnek be, van akinek a fogszabályzósak, szemüvegesek, fiatalabbak, idősebbek és a többi. Cikkünk egy Kyle Jones nevű 33 esztendős fiatalemberről szól, aki Pittsburghben, Pennsylvaniában él. A fiatal fiúnak egy nagyon furcsa függősége van, amit a TLC “My Strange Addiction” című showban el is árult. Kyle vonzódik az idősebb nők iránt, de nem azokhoz akik pár évvel idősebbek, hanem sokkal többel. “Mindent szeretek az idősebb nőkben, imádom az illatukat, a mentalitásukat, a gondolkodásukat, megjelenésüket… stb.”

“Szeretem a fogsorukat. A nők magabiztosak, ha szép fogsoruk van. A műfogsorral sincs semmi probléma, hiszen az is természetesnek hat, nem riadok meg tőle. – mondja mosolyogva Kyle. Kyle az elmúlt 5 évben 60 évesnél fiatalabb nőkkel nem randizott. A legidősebb barátnője 91 éves volt.

Kyle barátai eltökélték, hogy megmutatják neki, milyen egy fiatal, vagy korabeli nővel együtt randizni. Szóval vakrandira küldték, a lenti képen látható lánnyal, akit Candace-nek hívnak.

Sajnos, nem úgy sült el a dolog, ahogy a fiú barátai várták.

Kyle már akkor tudta, hogy az idősebb nőkhöz vonzódik, mikor még csak hatodik osztályos volt az általános iskolában.

“Nagyon vonzó tanárnőnk volt, körülbelül 65 éves lehetett. Platinaszőke haja fel volt mindig tupírozva, és én gyönyörűnek láttam őt – emlékszik vissza.

Kyle szeretete az idősebb nők iránt addig a pontig fajult, míg 18 évesen 50 éves barátnője  nem lett.

A fenti képen egy Karen nevű nő látható, akinek megjelenése nagyon megtetszett Kyle-nak. A társkereső oldalon találtak egymásra, miután vakrandija nem sikerült Candace-el.

“Pontosan olyan nő volt, akihez vonzódom. Platinaszőke haja volt, és nagyon szép mosolya. Nagyon vonzó és kalandvágyó nőnek látszott” – mondta.

Kyle-t az alábbi képeken egykori barátnőivel együtt láthatjuk:

Karen elismerte, hogy először ideges volt, mikor megtudta, hogy Kyle ennyivel fiatalabb nála, de egy idő után megnyugodott és új élményként fogta fel kapcsolatukat.

Karen életkoráról nem sokat tudni, de Kyle legidősebb barátnője 91 éves volt, akit Marjorie McCool-nak hívtak. Nem ismeretes azonban az a tény, hogy az alábbi képen látható Marjorie még mindig életben van-e.

Kyle elismerte, hogy sok hátránya származik eme furcsa függőségéből, mivel a nők, akikkel együtt van, hamar távoznak az élők sorából.

“Amikor visszatértem Floridába, három nőt is elvesztettem. Szóval mondhatjuk, hogy nem tartanak sokáig a párkapcsolataim.”

Jelenleg egy 80 éves nővel van együtt és elmondása szerint, még soha nem volt ilyen boldog!

Add Comment