KeződoldalÉrdekességekEz a gyönyörű lány egy másodperc alatt képes lesokkolni a világ összes...

Ez a gyönyörű lány egy másodperc alatt képes lesokkolni a világ összes férfiját – Nem is gondolnád, mivel éri ezt el

-

Órákig is tarthat, mire az ember olyan képet készít magáról, amit bátran fel mer tenni a közösségi oldalakra. A profilokat lapozgatva azon kapjuk magunkat, hogy különböző kategóriába sorolható emberek képeivel találkozunk. Van a nőknek egy olyan csoportja, akik “catfishként” magyarul harcsaszájúakként utalnak magukra. Ezzel azt is bizonyítják, hogy büszkék arra, amilyennek Isten megteremtette őket, és nem változtatnának magukon semmi pénzért.

A TikTok egyik felhasználója, aki csak “@ lilyymagno” néven van fent az oldalon büszkén bemutatja, hogy mennyire tökéletlen is valójában. A fiatal Lily műfogsort visel, ugyanis felső állkapcsa középső és oldalsó metszőfoga hiányzik. A TikTok és Instagram celeb nagy boldogan mutogatja minden egyes videójában, hogy őt mennyire nem érdekli, ha így látják az emberek.

@lilyymagno

##stitch with @erin.killeen ok but this is what they’re getting ##kissmemore ##youshouldsmilemore ##perfectsmile ##rudemen ##jokes ##menbelike ##4thofjuly ##🦷

♬ original sound – Lilyy

Lily azon kapta magát, hogy egyre több felhasználó kezdte el követni, hála őszinte bejegyzéseinek, amiben folyamatosan a fogsorát rakja ki és teszi be. Hozzátette, hogy szereti így szórakoztatni magát, és imádja sokkolni a fiúkat.

Az egy TikTok-videójában azzal viccelődött, hogy a fiúk gyakran keresnek rá az Instagramon, Snapchaten, s mikor ráírnak, akkor ő válaszul mindig egy fogsor nélküli képet küld. Van egy másik videó, amiben azt mondja egy srácnak, hogy mutatnia kell neki valamit, majd hirtelen kiveszi a fogsorát.

Lilyy arra ösztönzi követőit, hogy legyenek „valódiak” a közösségi médiában. Ő ezzel a megmozdulásával akar példát mutatni mindenkinek. Azt mondja, hogy azért is szedi ki a videóban a fogsorát, hogy ezzel bátorítsa és inspirálja a felhasználókat és a követőit.

Lilyy szerint a közösségi média egyfajta menekülés a valóság elől, viszont fontos, hogy mérlegeljék milyen hatással van ez a mentális egészségre.

“Én pontosan ezért készítek ilyen videót a fogaimról. Megpróbálok a lehető legvalódibb lenni.”

Lilly azt is elárulta, hogy egy éve el kellett távolítania két első fogát, majd implantátumot helyeztek be neki. Most műfogsort visel, hogy kitöltse a hiányzó részeket.

“Először azt hittem egy világ omlik össze bennem mikor megtudtam, hogy ki kell őket húzni. Most már egyáltalán nem gondolom ezt. Sőt inkább előnyömre fordítom és bíztatok másokat is arra, hogy vállalják fel magukat. Úgy érzem ezzel segíthetek másokon és nekem már ez bőven elég.

Lehet, hogy a fogaimmal való viccelődés sokak számára már idegesítő, de mások számára inspiráló. Én nem félek megmutatni ki is vagyok igazából.”

Persze hozzátette, hogy néha kisminkeli magát, megcsinálja a haját, és szép ruhába öltözik mert ez is az ő része és szereti csinosnak érezni magát. Viszont képesnek kell lenni arra is, hogy mindenféle pipere és gönc nélkül is magabiztosak és önbizalommal teliek legyünk.

Az emberek kommentelnek Lilyyt bejegyzései alá, mivel nemcsak felnéznek rá, hanem büszkék is, hogy ennyire önmagát adja.

“Bárhogy is nézel ki, szép vagy, és tetszik, hogy megmutatod, hogy az embereknek nem kell tökéletesnek lenniük ahhoz, hogy valóban tökéletesek legyenek.” – írta az egyik.

“Sok éve szégyenkezem a fogaim miatt. Köszönöm, hogy ilyen inspiráló vagy.” – kommentelte egy másik.

Te mit gondolsz Lillyyről?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...