Ez a gyönyörű lány nem talál magának párt, mert a férfiak rettegnek testétől!

A sport és a fitnesz valóságos csodákat tesz az emberekkel. Minden nő szívesen legelteti a szemét a kockás hasakon, a feje fölé tornyosuló izmos vállakon…
De a férfiak sem restek utána fordulni egy szépen felépített, kidolgozott női testnek. Napjainkban hódítanak a feszes, kerek hátsók és a lapos has-formás kar kombó is töretlen népszerűségnek örvend az erősebbik nem köreiben.

Cikkünk főszereplője sem rest pár órát az edzőteremben tölteni, sőt…!

Daria Navarrskaya fitneszmodell – egy állandó megfelelési kényszerrel és hibás testképpel rendelkező hölgy, aki nem lusta akár heti 40(!) órát is az edzőteremben tölteni!

A teste sokakat vonz, rengetegen csodálják őt, mások irigykednek rá, míg akadnak olyan hölgyek is, akik azt vallják, szerintük a hölgy már túlságosan izmos ahhoz, hogy nőiesnek lehessen őt nevezni, sokkal inkább rémisztően hat.

Egy valami biztos, Daria mellett senki sem megy el úgy az utcán, hogy ne forduljon utána!

A lány 31 éves, Oroszország ‘második’ fővárosaként emlegetett, Szentpétervárból származik. Gyermekkora óta érdekli a gimnasztika és a sport.
A hölgy nem mindig fitneszmodellként illetve testépítőként tevékenykedett, korábban hostess-ként és felnőtt filmek szereplőjeként is kereste kenyerét.

Magassága ellenére -mindössze 163 centiméter- sikeresen betört a fitneszmodellek és testépítők világába, több versenyen is sikeresen szerepelt.

Szintén megmérettetés közben

Add Comment