KeződoldalÉrdekességekEz a kínai nő, egy kis sminkkel, teljesen más személlyé varázsolta magát...

Ez a kínai nő, egy kis sminkkel, teljesen más személlyé varázsolta magát néhány másodperc alatt!

-

Mindannyiunk próbálta a legszebb formáját előhozni a smink segítségével. De az ázsiai nők mindenen túltesznek, mert hihetetlen eredményeket képesek vele elérni, konkrétan egy teljesen más személlyé tudják magukat varázsolni, néhány kozmetikai eszköz segítségével. Ha nem hiszed, csináltunk egy összeállítást, amiben lépésről lépésre látszik, hogy ez a fiatal és nem túl bűbájos lány mit csinál magából. Egyszerűen döbbenetes!

Így nézett ki mindenféle szépítkezési kozmetikum nélkül.

Majd elkezdte a bőrszínéhez illő alapozóval lekenni arcát.

Mivel nem igazán büszkélkedhet szép és formás szemöldökökkel, ezért egy speciális eszköz segítségével, megrajzolta azokat. Olyan, mintha nyomdai módszerrel helyezné fel a szemöldökét.

Ezután jöhetnek a szemek. Mivel alapjáraton sincsen neki nagy szeme, ezért muszáj volt úgy sminkelnie a szemét, hogy kicsivel nagyobbnak hasson, és, ahogy látjuk sikerült is neki.

Annak érdekében, hogy széles orrán kicsit csaljon, egy világos színű korrektorral kiemelte, amit hangsúlyozni szeretett volna, és egy sötétebbel, amiket el akart rejteni, és az eredmény tökéletesen vékony orr lett.

A kínai nők nem szeretik a szőrt, ezért egy speciális eszköz segítségével tüntetik el a pajeszukat.

Az eredmény pedig egy bársonyosan sima arcbőr. A lány pluszban még kiemelte száját egy vöröses színű rúzzsal.

Leengedte haját, és az első képhez képest, egy teljesen más lányt látunk a képen.

Pontosan ezért mondjuk, hogy a sminknek van a legnagyobb ereje a földön, mert még a legcsúnyácskább lányokból is képes gyönyörű nőt varázsolni.

Ezt is olvasd el