KeződoldalEmberekEz a lány nem talál magának párt, gyerekkori betegsége miatt. Szerintünk gyönyörű.

Ez a lány nem talál magának párt, gyerekkori betegsége miatt. Szerintünk gyönyörű.

-

Amikor ennek a lánynak az arcát profilból megnézzük semmi rosszat vagy visszataszítót nem látunk rajta, sőt mi több, nagyon szép a haja, pisze alakú az orra, bársonyosnak tűnik a bőre, csillogó a haja és még sorolhatnánk a pozitív tulajdonságait, amit a képről vélünk felfedezni. Sajnos sok férfi számára a varázslat szertefoszlik, amint megpillantják főhősnőnket szemből. Hölgyünket, Katie Meehan-nak hívják, akinek arca egyik része fel van dagadva, és ettől az erősebbik nem képviselői megijednek ezért otthagyják.

Katie hemangiómaval született, ami egy jóindulatú érdaganat. Ez a rendellenesség mind csecsemőkorban, mind felnőttkorba egyaránt előfordulhat. Sajnos a lány már gyermekkora óta szenved ettől a betegségtől és már rengeteg kezelésen és orvosi beavatkozáson esett át, hogy el tudják tüntetni a duzzanatot arcáról. A kezdeti, babakori tünetekhez viszonyítva a változás jelentős, ám arcvonásain látszik, hogy valami nem stimmel vele.

Katie nagyon-nagyon sokáig szégyellte magét, nem mert kimenni az utcára társai közé, nem merte felfedni a világnak, hogy milyen is ő valójában. Éveken át küzdött az önbizalomhiánnyal, ám most 25 évesen jutott el arra a szintre fejben is, hogy büszkén megmutatja a világnak igazi mivoltát. Ma már nem szégyelli a betegségének látható jeleit.

Sajnálatos módon a földön nagyon sok olyan nő és férfi van, akik különböző komplexusokban szenvednek. Ezek többnyire a megjelenéshez köthetők, hiszen azzal nincsenek maximálisan megelégedve. Rengetegen tanulhatnának Katie-től, aki legyőzte démonjait és kilépett a fényre. Katie azóta modellként is dolgozik, és sok remek fotó ékesíti Instagram oldalát.

A szerelemben azonban nincs szerencséje, mert még mindig nem találta meg ezt az illetőt, aki így ilyen külsővel elfogadja őt. Noha sokszor próbálkozott, a fiúk általában elfutottak előle, amint megpillantották őt. Volt, aki hebegés-habogás kellős közepén eszmélt fel, hogy rengeteg dolga van és most sürgősen el kell mennie a randiról. Ennek ellenére Katie nem adja fel a küzdelmet, mert biztos benne, hogy valahol a világon vagy egy férfi, aki úgy foga őt szeretni, ahogy van!

Elhoztunk még pár képet a bátor lány Instagram oldaláról, amit egyénként ti magatok is megtekinthettek.

Katienek egyébként több, mint 21 ezer követője van és ez a szám napról napra csak nő.

Rengeteg lányt inspirált bátorságával, akik követték tanácsait és nem maradtak tovább a sötétben. Nem bujkáltak csak azért, mert más nem volt megelégedve a külsejükkel.

Az ő története, rengeteg embert felbátorított és olyanok is szereztek önbizalmat, akik tényleg a béka feneke alatt voltak lelkileg.

Oszd meg történetét, hogy minél több emberhez eljusson és minél többen rájöjjenek arra, hogy úgy szépek és kedvesek, ahogy vannak.

Te mit gondolsz valóban olyan “csúnya”, hogy képtelenség vele randizni?

Ezt is olvasd el