KeződoldalEmberekEz a legbosszantóbb nő, a csillagjegye szerint.

Ez a legbosszantóbb nő, a csillagjegye szerint.

-

Mindenki tudja, hogy a legbonyolultabb dolog az egész világon a szerelem, annak ellenére, hogy csodálatos élményekben lehet része annak, aki rátalál. A csillagjegyek is nagy mértékben tudják befolyásolni, hogy milyen módon lehet meghódítani a kiszemeltet, ezért a mai cikkünkben elhoztuk nektek az összeset, és bemutatjuk mit kell azért tenni, hogy levedd a lábáról akiről már napok óta álmodozol.

12, Nyilas

A 12. helyen a Nyilasok állnak, akikért egyáltalán nem kell megküzdeni a sárkánnyal, ha meg akarják szerezni őket. Eme csillagjegy szülötteinek az a mottója, hogy “Nem szükséges intim együttlét ahhoz, hogy randizzanak másokkal.” Ha a férfi megkapta kiszemeltjét, akkor tuti biztos, hogy nem  tudja kiverni a fejéből és még az is lehet, hogy hanyatt-homlok rohan jegygyűrűt vásárolni. Viszont az azért nem jó ötlet, mert a Nyilas nőket iszonyatosan nehéz rávenni arra, hogy komoly kapcsolatot kezdjen valakivel.

11, Kos

A lista 11. helyén a Kosok állnak, akik falra tudnának mászni olyan “férfias közeledésről”, mint a virágcsokor adás, az udvariasság, vagy épp egy vacsora meghívás. Ők is azt a tábort erősítik, mint a Nyilasok, vagyis nem igazán kell értük küzdeni, mivel ők jobban szeretnek másokat meghódítani. Ebben az esetben viszont két választási lehetőség van, vagy megadod magad, vagy elfutsz. Ha ránk hallgatsz, inkább elfutsz, mert a Kosok fejjel mennek a falnak és nagyon nehéz a természetüket kezelni.

10, Szűz

A lista 10. helyét a Szűz kapta meg, akiért gyakorlatilag a kisujjunkat sem kell mozdítani, viszont meg kell felelni néhány kritériumnak és követelménynek, ahhoz, hogy szívét elnyerjük. Amit ő kiejt a száján, annak bizony meg kell felelni, különben fel is út meg le is út. Ha átmentél a rostán, akkor eme jegy szülöttje minden kívánságodat teljesíti. Ám, ha csak épp, hogy megfelelsz számára, vagy csak meg akarod mutatni neki, mekkora Don Juan vagy akkor rád tapadhat, mint a pióca és addig szipolyoz, míg meg nem foszt attól a gondolattól, hogy egy macsó vagy. Ilyenkor szó szerint agymosáson fogsz átesni.

9, Skorpió

Sokan azt gondolják, hogy a Skorpió nők szívét lehetetlen meghódítani de ez nem így van. Már kisgyerek korában minden férfi rájön, hogyan is kell őket meghódítani. El kell menni Smaragdvárosba, ahol a varázslótól, bátorságot, agyat és szívet kell kérni, amin megkapták mehet a menet. Mivel a Skorpió nagyon félelmetes jegy, ezért szükség van bátorságra ahhoz, hogy egyáltalán megszólítsák. Az agy azért kell, mert az észjárásával fel kell venni a versenyt, szív pedig azért, hogy meglágyítsa kicsit.

8, Rák

A Rák csillagzat alatt született nőt csak úgy lehet meghódítani, ha feleségül veszed. Elnyerni a szívét nagyon egyszerű, megszabadulni tőle viszont annál nehezebb. Úgy kell elválni tőle, hogy a legértékesebb dolgaid ne maradjanak a birtokában. Mivel elég érzékeny és ragaszkodó jegy ezért mindegy mit csinálsz a szívét ripityára töröd, vagy épp ellenkezőleg, érzelmi zsarolásba kezd és maga mellett tart. Ha sikerül megszabadulnod tőle, akkor el kell mondanunk, hogy nagyon jó színészi képességgel vagy megáldva.

7, Bika

A lista hetedik helyezettjét a Bikát, lazasággal és nagyvonalúsággal lehet levenni a lábáról. Mivel utál unatkozni ezért mindent meg kell tenni, hogy izgalmas napokat biztosíts neki.  Szeret beszélgetni mind magáról, mind másokról, így nagyon sok mindent megért. Nem kell megjátszani magad előtte, mert nem árulja el a bizalmad. Ő még abban is benne van, hogy csak egy üveg sört és virslit fogyasztotok a randitokon a leggazosabb telken is. Viszont ezek után annak a bizonyos gyűrűnek az ujján kell landolnia. Az, hogy honnan teremted elő rá a pénzt, az nem érdekli, neki csak az a fontos, hogy másnap büszkén tudja mutogatni.

6, Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttjét nem annyira bonyolult levenni a lábáról egyszerűen csak figyelmesnek kell lenni vele. Ha ez ne jön be, akkor legjobb lesz, ha kinyitod a pénztárcád és más irányból közelíted meg a dolgokat. Sajnos nincs rá garancia, hogy működni fog a dolog, de megéri megpróbálni.

5, Mérleg

A mérleg jegy szülöttjét csak úgy lehet meghódítani, ha megvan benned minden amire vágyik, például jó neveltetés, iskolázottság, ápolt megjelenés és műveltség. Ha ezek nincsenek meg benned, akkor nem is kell teperned. Ha viszont mindegyik kritériumnak megfelelsz, már csak az ő döntésére kell várnod. Viszont ne érjen meglepetés, ha az előző udvarló hamvait a küszöbén találod.

4, Ikrek

A negyedik helyezést az Ikrek kapták meg, akiket nagyon nehéz meghódítani mégpedig azért, mert csak abban esetben létesítenek valakivel párkapcsolatot, ha van hozzá kedvük. Folyamatosan le kell őket venni a lábukról és akkor esélyes vagy nála. Nagyon különleges jegy, mivel őket sötét humorral, szarkazmussal és cinizmussal lehet elbűvölni. Ha ezekre mind képes vagy, komolyan el fog gondolkodni. A normális srácokkal ők egyáltalán nem foglalkoznak, mert az a fontos, hogy őrültek legyenek.

3, Vízöntő

A Vízöntő egy olyan jegy, ahol nem számítanak az anyagi dolgok, mert csak te kellesz neki, minden hibáddal, butaságoddal együtt. Természetesen örül. ha elviszed például étterembe, vagy színházba, de egy gyönyörű park is tökéletes választás számára. Romantikus alkat, így imád kéz a kézben andalogni az utcán, sőt minden vicceden nevet még akkor is, ha nem volt vicces. Ő a legőszintébb csillagjegy, akinek nem kell megjátszania magát. Abban az esetben is számíthatsz az őszinteségére, ha valamit nem akar megtenni.

2, Bak

A dobogó második fokára a Bakok kerültek, akiket gyakorlatilag a legnehezebb meghódítani. Eme jegy nem kifejezetten rajong az egy éjszakás kalandokért, szóval igen komoly kapcsolatot keres. Ha valaki meghódítja szívüket akkor akár haláluk napjáig is képes szeretni. Viszont, hogy ehhez a ponthoz elérjen fejben is meg kell érnie, ugyanis ő jó sokáig szeretne egyedül lenni és építgetni az életét. Nincs kizárva, hogy pont most, ebben a pillanatban száll le szeme elé a rózsaszín köd, így érdemes próbálkozni.

1, Halak

A dobogó első helyére a Halak kerülnek, akik képesek a saját gondolataikban is órákig elmerülni. Elég merev természetűek, akiket csak egyedi módon lehet megnyerni. Semmi mást nem kell tenni csak úgy tenni, mintha egy lyukas zokni lennél. Ekkor a korallok közül előbújik, odaúszik, nézeget egy ideig és hamm bekap, majd elúszik a mélybe. Ha a Halak jegy szülöttei csak úgy bekapnak, onnantól fogva már csak a szerencsén múlik mi lesz a sorsod. Elképzelhető, hogy első blikkre lenyel, de az is előfordulhat, hogy még játszik veled egy kicsit.

Neked mi a csillagjegyed?

Ezt is olvasd el