Ez a modell azt állítja, hogy azért nem talál magának párt, mert túl jól néz ki. Szerintetek is így van?

A szerelem egy csodálatos érzés, amit minden embernek legalább egyszer meg kell tapasztalnia élete során. Na nem azokra a kapcsolatokra gondolunk, ahol a fiatalok már egyetlen nap után kijelentik szerelmesek a párjukba. Nem! Mi arról az elsöprő szerelemről beszélünk, ami lassan jön és minden porcikád átjárja. Amikor a te igényeid egyáltalán nem számítanak, mert azt a célt tűzted ki magad elé, hogy a párodnak legyen jó. Amikor feltétel nélkül szereted és tiszteled a másikat, és tudod te is ugyanezt kapod vissza.

Viszont akár tetszik akár nem egy idő után a szerelem elmúlik és már csak az egyszerű szeretet marad hátra, ami egy magasabb szintre emelheti a kapcsolatot, de akár a mélybe is taszíthatja. Ha valaki a szkítás mellett dönt, az nagyon meg tudja viselni őt is és a partnerét is, de jobban fáj annak, akinek kimondták, hogy legyen vége. Ezek után az emberek eltörnek és egyfajta depresszióba taszítják magukat, amiből nagyon nehéz kikecmeregni. Cikkünk főszereplője Jenna Thompson azt állítja, hogy legutóbbi szakítása óta mintha elkerülné őt a szerelem és nagyon szerencsétlennek érzi magát.

Jenna bikinimodellként dolgozik, de egy ideje már szabadúszó előadóként is tevékenykedik. Két szép gyönyörű gyermeke van, akik az egész világot jelentik neki, de még így is szomorú, mert a szerelme már rég nem kopogtatott az ajtaján. Két éve annak, hogy előző párkapcsolata zátonyra futott. Egy idő után azonban elkezdett randizni, de ezek a párkereső appok nagyon nem jöttek be neki. Lutri az egész – jellemezte a két gyermekes anyuka.

Sokan azt gondolnák, hogy egy bikinimodellnek játszi könnyedség a pasizás, de nem így van, legalábbis Jenna ezt mondja. Egyszer egy parkolóőrrel sikerült összepárosítania az appnak, aki pont előtte nemrég büntette meg, mert nem volt parkolójegye. Másodjára egy olyan férfival találkozgatott, aki csak néhány randi után közölte, hogy valójában nős. Több se kellett fogta magát otthagyta a pasi rohant utána, aki elesett ezért kórházba kellett vinnie.

Az egész történetet egy műsor keretein belül mondta el, majd egyszer csak hozzátette, hogy valószínű azért nem talál rá az igazira, vagy épp egy normális pasira, mert túlságosan is jól néz ki. Nyilván ezek után megrohamozták őt a Twitteren és a videó alatt is a kommentelők, ahol hideget és meleget is kapott bőven.

Visszakanyarodva a történethez, azt állította, hogy a legtöbb férfi csak egy dolgot akar tőle, neki viszont ez nem elegendő, mert ő hosszú távú kapcsolatra vágyik. A normális férfiak pedig vagy foglaltak, vagy félnek tőle csak azért, mert szép. Ezek után megkérdezte tőle az egyik műsorvezető, hogy elgondolkodott-e már azon, hogy valamit megváltoztat a megjelenésén.

Erre a kérdésre azt felelte: “Miért nekem kellene változtatni magamon, hogy egy másik kategóriába tartozzam?

Az interjúban természetesen azt is megtudtuk, hogy milyen számára az ideális férfi. Legyen tetoválása, szépen formált izmai, legyen ápolt és igényes, szeresse a művészeteket, és jókat lehessen vele beszélgetni. Jenna persze hozzátette, hogy annak ellenére, hogy több kudarcon is átesett már, nem fogja feladni, mert érzi, hogy ott van valahol a világon az ő tökéletes párja.

Ti mit gondoltok róla? Szerintetek is olyan szép, hogy a pasik nem merik megközelíteni?

Add Comment