KeződoldalEmberekEz a nő 13 évesen lett terhes, most 21 gyermekes családanya

Ez a nő 13 évesen lett terhes, most 21 gyermekes családanya

-

Ha még nem ismernéd a cikkben szereplő családot, akkor bemutatjuk neked az Egyesült Királyság legnagyobb családját, mely két felnőtt emberrel, 21 gyermekkel és két háziállattal büszkélkedhet. A pár 30 évvel ezelőtt kezdett bele a családalapításba, és Sue, az édesanya 13 évesen szülte meg legelső csemetéjét.

A legidősebb gyermek, Chris 30 éves a legfiatalabb, Bonnie pedig tavaly augusztus 1-én látta meg a napvilágot.

Nagyon sokan elítélték Sue-t azért, mert 13 évesen hozta világra első kisbabáját és párját Noelt, aki akkor 18 éves volt. Rengeteg megjegyzést kapott, ugyanakkor azt mondták óriási bátorságra vall, amit csináltak a férjével együtt. Az élet őket igazolta, hiszen még csak 43 évesek, de már 21 boldog gyermek szüleinek tudhatják magukat. Nincs kizárva, hogy Sue a későbbiek folyamán világra hoz még egy Radford bébit, hiszen még pont benne van a korban.

A szülők elmondták, hogy egyetlen mozis este körülbelül 40.000 forintnak megfelelő összegükbe kerül, így nem is csoda, ha nem mennek túl gyakran ilyen helyre filmet nézni. Egy közös kép készítése igazi szervezőkészséget igényel, ugyanis a gyerekek közül van, aki már a saját életét éli. A család jelenleg több, mint 300 ezres rajongótáborral büszkélkedhet.

A család annyira felkeltette a brit média figyelmét, hogy saját TV-műsoruk is indult, mely bemutatja az életüket. Kiderült, hogy a szülőknek heti szinten közel 131 ezer forintjába kerül, hogy étel kerüljön az asztalra. És ez még mindig csak a legalapvetőbb dolog, mert még nem beszéltünk a ruházkodásról, a tisztálkodási szerekről, iskolai felszerelésről és egyéb személyes jellegű dolgokról. A tavalyi év során a családnak fel kellett újítania a konyháját, hogy mindenki kényelmesen elférjen benne. Ez önmagában is egy óriási kiadásnak számít, így sokan kérdezik, hogy vajon miből telik nekik rá.

A TV műsorban elmesélték, hogy egyetlen megélhetési forrásuk a pékáru és az állami támogatás. Milyen érdekes, hogy máshol ennyi ember egy osztálynak minősül, ők meg egy komplett család.

A legjobb, hogy a kicsik nagyon szeretik egymást, és mindent megtesznek egymásnak, ezzel is segítik az édesanyjukat, hogy ő a még kisebbekre tudjon összpontosítani.

A család nyugalma és békéje abban rejlik, hogy nagyon szeretik egymást és sok közös programot szerveznek, például piknikeznek, túráznak, kirándulnak, tengerpartra mennek, parkban sétálnak… stb.

Most, hogy közeleg a Halloween mindenki lázban ég és tűkön ül. A család facebook oldalán lehet látni, hogy épp a töklámpásokhoz szükséges muníciót választják ki, hogy mindenki tudjon magának egyet csinálni. Ezen kívül mindenki valaminek beöltözik.

Karácsonykor így lógnak a zoknik egymás mellett, szépen sorjában.

Így néz ki náluk egy közös ebéd. Mintha valamilyen rendezvény lenne a házukban.

Te mit gondolsz a családról?

Ezt is olvasd el