Ez a nő egy éve nem borotválja testét, és a férje egyszerűen imádja!

Mindenkinek van testszőre, csak a nők többsége valamilyen szőrtelenítő módszerrel megválik tőle. De ma egy olyan nőről fogunk beszélni, aki egy év után sem szőrtelenítette le testét. Ismerd meg a 28 éves Sonia Cytrowska-t, aki egy lengyel származású nő, és mindössze 12 éves volt, mikor elkezdte borotválni a testszőrzetét, miután látta a tévében és magazinokban a tökéletes borotvált női testet.

Íme a fiatal lány és története:

Sonia azt mondta, hogy körülbelül 3 órát töltött el, hogy megváljon testszőrétől. Úgy döntött, abbahagyja a borotválkozást, mert a társadalom nyomást gyakorol a nőkre, amivel nem értett egyet. Végül tavaly letette a borotvát, és eldöntötte hátat fordít a társadalomnak, azóta soha nem nézett vissza.

Férje is támogatta őt, és elismerte új megjelenését. Bemutatja képeit “Body Hair Movement” néven  az Instagram oldalán és a blogjában is.

Sonia azt írta blogjában: “A testszőrmozgalom olyan nőknek van, akik nem borotválják testüket és közös projektet indítottunk együtt. Sok nő azt gondolta, hogy könnyű lesz, de féltek a partner reakciójától. ”

“Rájöttek, hogy mások véleményétől függenek, és félnek a magánytól meg az elutasítástól. Félredobták természetes testüket, hogy kapcsolatba kerüljenek azokkal az emberekkel, akik szeretik őket.

Sonia azt is elmondta, hogy a férje sem támogatta az elején az “au naturel” megjelenésében, de egy idő után kezdte megszeretni. Azt mondta: “Kezdetben a férjem megdöbbent, mert nyolc éve, amióta ismerjük egymást és együtt vagyunk, mindig borotváltam a testemet.”

“A borotvált megjelenést részesíti előnyben, de sokat beszéltünk erről, és elmagyaráztam neki, hogy nekem nagyon fontos, hogy természetesen éljek, és úgy döntött, hogy elfogad engem és támogat mindenben, amit tenni szeretnék.”

Hozzátette: “A férjem, aki az elején nem értett velem egyet”, nem próbálta megszakítani velem  a kapcsolatot, hanem úgy döntött, megváltoztatja a szépség ideálját miattam, sőt azóta kihívásnak tekinti ezeket a változásokat.”

Insagramját körülbelül 7500-an követik. A “The Sunral”-al készített interjúban elmondta a borotválkozásmentes test útját és a nehézségeit, amelyekkel szembesülni kellett, és figyelmen kívül hagynia az emberek gondolatait és nézeteit.

Elmondta: “Még mindig nehéz, amikor új emberekkel találkozom, például amikor új munkát keresek, vagy előadást tartok az egyetemen.”

Néha vannak olyan napok, mikor nem érdekel, hogy ki mit gondol a testemről, mert beleszerettem a természetes testembe, és úgy gondolom, hogy minden nőnek joga van  választani. ”

Add Comment