KeződoldalÉrdekességekEz a nő rájött, hogy a párja megcsalja őt. Ezután olyan születésnapi...

Ez a nő rájött, hogy a párja megcsalja őt. Ezután olyan születésnapi ajándékot adott neki, amit soha nem fog elfelejteni.

-

Amikor elkezdünk egy illetővel randevúzni, akkor még nem gondolunk abba bele mi lesz hónapokkal később. Nyilván mindenki az első pár randi alkalmával dönti el, hogy a kiszemelt illetővel akar e kapcsolatot avagy sem. A párkapcsolat kezdeti fázisában még nem igazán körvonalazódnak a dolgok, mert mindenki elvan a kis álomvilágában, hiszen a  rózsaszín köd ott lebeg a szemük előtt minden egyes nap. Amikor évek múltán a köd felszáll és a partnerrel már együtt élünk akkor indul be csak igazán az élet, hiszen a másik felünk egy olyan oldalát ismerhetjük meg, amit nem mindennap láttunk. A szokások, hobbik napvilágot látnak, és ilyenkor már csak az a kérdés, hogy tudunk-e vele azonosulni vagy sem. Nyilván vérmérséklettől is függ, mi az, ami még határon belül mozog és mi az, amit már nem viselünk el a másiktól. Ha komolyan gondoljuk a kapcsolatot a félreértések, veszekedések, nézeteltérésekkel is, általában jöhet a következő fázis vagyis a házasság és a családalapítás. Viszont előfordul hogy a baba nem akar egyből érkezni ezért akár évek is eltelhetnek új családtag nélkül.

Nagyon sokan úgy tartják, hogy a házasságkötés után kezdenek megromlani a dolgok a felek között, ami a türelmetlenség, stressz, munkahelyi problémák, anyagi helyzet és a egymás iránti tisztelet hiánya miatt alakul ki. Mikor már összekötöttük sz életünket a párunkkal, nem lehet csak úgy kitáncolni belőle, mikor észrevesszük, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy mi szeretnénk. Persze vannak olyan emberek, akik ilyenkor egy harmadik személy ágyában keresik a megoldást, ami már csak azért sem jó ötlet, mert ez előbb-utóbb kiderül, sőt a házastárs olykor keményen meg is torolja.

Cikkünk főszereplője is észrevette, hogy valami nem stimmel a férjével és azt gyanította, hogy megcsalja. Történetét megosztotta az interneten, mely így hangzik:

“Egy olyan érzés kerített hatalmába, mely arra engedett következtetni, hogy a férjem megcsal engem. Több vörös rózsacsokrot is vásárolt, csak az volt az egy probléma, hogy nem én kaptam meg. Amikor a telefonján pötyögött fel-felnevetett, amikor megkérdeztem mi olyan vicces illetve, hogy kivel beszél, azt mondta az anyukájával. Egy idő után előjöttek a szokásos megcsalós kamuk, mint a “Sokáig bent kell maradnom ma drágám”, ám amikor betelefonáltam a céghez, a munkatársai azt mondták már rég elment.

Igazság szerint az tette be a kiskaput és akkor jöttem rá, hogy itt bizony van egy harmadik fél a dologban, mikor este fél tizenkettő körül elment le a boltba, mondván, hogy neki tejre van azonnal szüksége és csak hajnali két órakor jött haza. Több se kellett ennél azonnal felfogadtam egy magánnyomozót, és minden nőnek ezt ajánlom, aki hasonló cipőbe jár, mert ők tökéletesen értenek ahhoz, amit csinálnak és a tévedés esélye is minimális. Nyilván kézzel fogható bizonyítékra volt szükségem ahhoz, hogy meg tudjam vádolni őt, illetve amivel a bíróságon előnyös helyzetbe kerülök.

Teltek a hónapok és én egyre több és több információhoz jutottam hozzá, mindeközben persze úgy tettem, mint, aki semmiről sem tud, vártam a remek alkalmat, hogy végre lebuktathassam és épp kapóra jött, hogy közeledett a születésnapja. Most bizonyára arra a kérdésre akarjátok megtalálni a választ, hogy miért pont a szülinapjára esett a választásom. Mivel nekem is fáj/fájt az, amit tett ezért azt akartam, hogy neki is fájjon. Rákérdeztem, hogy mit szeretne a szülinapjára, mire vágyik igazán. Erre azt felelte, hogy számára most az lenne a legjobb ajándék, ha Én elmennék a saját barátaimmal nyaralni, hogy ne emlékeztessék arra őt, hogy öregszik.

Már tudtam, hogy forgat valamit a fejében, különben nem kérte volna ezt tőlem. Míg ő abban a hitben volt, hogy elutaztam a barátaimmal, addig szerveztem neki egy kis meglepetésbulit, ahova a szüleit, tesóját, barátait is meghívtam. Az volt a célom, hogy beosonunk a lakásba tortával a kezünkben és meglepjük. 8:30-ra beszéltem meg a találkozót a családdal, nagyjából 8-an lehettünk, az édesanyja kezébe nyomtam a tortát és előre szóltam, figyeljünk arra, hogy nagyon csendesen menjünk. Minden a tervek szerint alakult, már csak be kellett menni a szobába és elkiáltani magunkat, hogy “MEGLEPETÉÉÉÉS”. Nos, ez így is történt és volt ám meglepetés. A férjem ott hentergett meztelenül a szeretőjével a közös ágyunkban.

Az édesanyja egyből elejtette a torát, ami darabjaira hullott a földön, az édesapja elkezdett kiabálni, a haverjai pedig megpróbáltak mindenkit kitessékelni a szobából addig, míg a hűtlen férjem és a szeretője zavartan felöltöznek. Tudom, hogy sok olyan ember lesz, aki nem ért a módszeremmel egyet, de az biztos, hogy felejthetetlen szülinapot varázsoltam neki.”

Szerinted helyénvalón járt el a feleség? Mit gondolsz a dologról?

Ezt is olvasd el