KeződoldalCelebEzeket a ruhákat tartották a legdögösebbnek évtizedekkel ezelőtt!

Ezeket a ruhákat tartották a legdögösebbnek évtizedekkel ezelőtt!

-

Ahogyan az idő múlik úgy változik évről évre a divat is, és a régi trendek helyére kerülnek újabbak, amik nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Például, amit néhány évtizeddel ezelőtt szépnek tekintettek az emberek, ma már senki sem tartja se szépnek, se praktikus daraboknak. Ám ez nemcsak a ruházatra vonatkozik, hanem a szépség színvonalára is.

Azt javasoljuk, hogy nézd meg, milyen ruhákat tekintettek dögösnek, vonzónak és nőiesnek a múlt században, és mennyire különbözik attól, amit ma láthatunk a legtöbb emberen és hírességen.

Az 1920-as években a naturalizmust kedvelték a hölgyek.

Az 1930-as években a mélyen kivágott ruhák kezdtek teret hódítani az elit nők életében.

Az 1940-es években az extra mini ruhákat kezdték el a fiatalabb nők hordani. (Minden pasi megfordult utánuk)

Az 1950-es években Marilyn Monroe hozta divatba, ezeket a lenge egybe részes ruhákat. Utána minden nő ilyen dögös ruhát akart hordani, hiszen akkoriban ezt tartották a legnőiesebb viseletnek.

Az 1960-as években szintén visszatért a miniruha, de kötött változatban, amit nagyon sok hölgy hosszú szárú csizmával hordott még a hidegebb napokon is.

Az 1970-es években egye népszerűbb lett a csipkés áttetsző ruha, amiről nem tudták a férfiak levenni szemüket. Minden nőt megnéztek, aki ilyen dögös ruhában volt.

Az 1980-as években a szatén anyagból készült estélyi ruha, valamint a hosszú kesztyű volt a legnőiesebb viselet.

1990-ben egyre több nő kezdett haspólót viselni, hogy megmutassák az egész világnak, feszes lapos hasukat.

A 2000-es években egyre nagyobb divat lett a hírességek körében, hogy nagyon kicsi és kevés ruhában jelentek meg az utcákon.

Majd 2010-től fogva egészen napjainkig, extravagáns fazonú ruhákat láthatunk a legtöbb hírességen.

Ezt is olvasd el