Ezt a 13 kislányt az egész világ megismerte, felnőttként viszont sehol nem látjuk őket!

Egyes színészeknek és színésznőknek lehetősége nyílik arra már egészen kisgyermekkoruk óta, hogy a rivaldafényben és a filmiparban szerepelhessenek. A Disney és a Nickelodeon csatorna számos sorozatának köszönhetően egyre több fiatal színészpalántából lesz hatalmas Hollywoodi sztár. Ám sajnálatos módon akadnak olyanok is, akik csak egy-egy filmben vagy sorozatban kaptak szerepet és utána nem kérték fel őket további szerepek eljátszására. Többen feladták a színészi pályafutásukat és valamilyen másik ágazatban próbáltak meg kibontakozni. Így tett például a Jurassic Park kislánya is, aki később festőművész lett.

Ma összegyűjtöttük azokat a régi gyermekszínészeket, akik nagy filmekben játszottak, de ma már sehol sem kapnak szerepet.

Mackenzie Foy (Alkonyat – Hajnalhasadás, 2011-2012)

Mackenzie Foy-t az egész világ akkor ismerhette meg, amikor az Alkonyat filmek negyedik részében tűnt fel Bella kislányaként. Mackenzie 11 éves volt, amikor lehetősége nyílt arra, hogy megkapja a különleges szerepet és amikor Hollywoodban meglátták sokan a legszebb lánynak tartották. A kis Foy, ma már fiatal nővé cseperedett, aki tizennyolcadik életévét tapossa és még mindig színészkedéssel foglalkozik. A következő film, amiben láthatjuk szerepelni az  “A diótörő és a négy birodalom” Keira Knightley és Helen Mirren oldalán.

Bella Thorne (“Indul a risza”, 2010-2013)

Annabella Thorne akkor tett szert nagy hírnévre, mikor a Disney Chanel egyik műsorában az Indul a riszában tűnt fel. Mindössze 13 éves volt, amikor bekerült a sorozatba és ennek köszönhetően olyan vagyonra tett szert, melyből nem csak ő de családja is boldogan megélhetett. Miután vége lett a sorozatnak nem sok filmben láthattuk szerepelni, de most 2018-ban szerepet kapott az “Éjjeli napfény” című filmben, ahol Arnold Schwarzenegger fia Patrick Schwarzenegger volt a partnere.

Amanda Bynes (The Amanda Show, 1999-2002)

Amanda Bynes-ról sokan hitték, hogy nagyon ígéretes színésznő lesz, de sajnos az élet nem ezt a sorsot szánta neki. Amikor 13 éves volt szerepelt egy sorozatban, ami a “The Amanda Show” címet viselte. A Nickelodeon volt az a csatorna, aki leadta a TV-ben melynek köszönhetően nagy népszerűségre tett szert. Miután rájöttek milyen tehetséges, több szerepet is ajánlottak neki, így került be a “Micsoda srác ez a lány illetve a Miről álmodik a lány? című filmekbe. Viszont 2010-ben teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Több kép terjengett róla az interneten, ahol rá sem lehet ismerni annyira elcsúfította magát.

Mandy Moore (“Neveletlen hercegnő”, 2001)

Mandy 9 éves volt, amikor először állt színpadra és 12, amikor megkapta első filmszerepét. 2001-ben szerepelt a Neveletlen hercegnőben Anne Hathaway-el az oldalán, de abban  nem lett olyan sikeres, mint a Séta a múltba című filmben. Később egy híres Disney mese karakterének kölcsönözte a hangját, aki nem más volt, mint Aranyhaj. Igaz, hogy mind a mai napig a színészi pályán maradt, de sajnos nem lehet tőle elsöprő sikerű filmeket látni.

Jamie Lynn Spears (Zoe 101, 2005-2008)

Aki nem tudná Jamie Lynn Spears, Britney Spears húga, aki egyébként a Nickelodeon egyik sorozatában kapott főszerepet. Ám hamar be kellett fejeznie színészi karrierjét, ugyanis teherbe esett és minden idejét családjának szentelte. 2014-ben házasodtak össze párjával Jamie Watson-nal és mára már két szép gyermeket nevelnek együtt.

Jodelle Ferland (Silent Hill – A halott város, 2006)

Jodelle mindössze négy éves volt, amikor elkezdett színészkedni. Kezdetben csak reklámokban szerepelt, de később lehetősége nyílt rá, hogy kamatoztassa tehetségét a filmiparban. Annak ellenére, hogy ártatlan és szép külsővel volt megáldva, rendszeresen láthattuk horrorfilmekben, amik a legtöbb embert teljesen megrémisztették. Jodelle ma már 24 éves és még mindig a színészi pályán van.

Hilary Duff (Lizzie Maguire, 2003)

Hilary Duff a “Lizzie McGuire” című televíziós sorozatnak köszönheti, hogy nagy sikerre tett szert. Ezt követően több filmben is szerepelt, például az “Öcsikémben” a “Tucatjával olcsóbban” és Lizzie-nek is csináltak egy filmet, melynek címe “Csáó Lizzie” lett. Később más filmekben is kapott szerepet, de egy idő után úgy döntött kiszáll a mókuskerékből és zenei karrierjére fog összpontosítani. 2015-ben piacra is dobta Breathe In Breathe Out című zenei albumát.

Noel és Cali Sheldon (Jóbarátok, 1994-2004)

Noel és Cali Sheldon a Jóbarátok című sorozatban szerepeltek, igaz akkor még kisbabák voltak. A lányok ma már 16 évesek is elmúltak, de sajnos nem kaptak több szerepet, így karrierjüknek nagyon hamar vége szakadt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

cali (@cali.sheldon) által megosztott bejegyzés,

Madison De La Garza (Született feleségek, 2004-2012)

Valószínűleg minden nő nézte a világhírű Született feleségek című sorozatot, pontosan emiatt nagyon nehéz elhinni, hogy Eva Longoria kislánya ilyen gyönyörű fiatal nővé érett. Madison még több filmben szeretne szerepelni, hogy megmutathassa tehetségét. Amúgy a családjától nem áll távol ez a szakma ugyanis testvére több filmben is szerepelt már, sőt egy nagyon híres énekesnő lett belőle. Ő nem más, mint Demi Lovato.

Daniella Baltodano (Született feleségek, 2004-2012)

A “Született feleségek” sorozatban Eva Longoria-nak nem csak a fent említett Madison volt a lánya, hanem Daniella is. A sorozat után ő is meg szerette volna mutatni tehetségét ezért a színészi pályán maradt. Nagyon jó kapcsolatot ápol egykori “nővérével” Madisonnal, akivel többször találkozik, sőt képeket is készítenek, amit megosztanak a közösségi oldalakon.

Davey Chase (Bell, 2002)

Davey az a kislány, aki az egész világot halálra rémítette a Kör című filmben nyújtott alakításával. Bizony ő volt a gonosz Samara, aki kimászott a kútból. Ikonikus szerepe után néhány filmben láthattuk még például A Beethoven 5-ben. Többször kölcsönözte hangját Lilonak a Lilo és Stitch című meséből illetve Chihiro Ogino-nak a Chihiro Szellemországban című fantasy meséből.

Ariana Richards (Jurassic Park, 1993)

Azok a színészek, akik Spielberg-el dolgoztak ezen a filmen, nagyon sikeresek lettek. Ariana szerencsés volt, hiszen ő kétszer is dolgozhatott a rendezővel méghozzá a Jurassic Park illetve Az elveszett világ: Jurassic Park című filmekben. A fiatal lány ezek után teljesen más szakirányban talált magára, ami nem más mint a festészet. Pletykák szerint Spielberg irodájában is lóg egy olyan, amit Ariana készített.

Lindsay Lohan (Apád-anyád idejöjjön!, 1998)

Lindsay Lohan a 90-es években mindenkit teljesen elvarázsolt tehetségével, sokan hatalmas jövőt jósoltak neki a filmiparban. Számos filmben játszott például az “Apád-anyád idejöjjön!” a “Nem férek a bőrödbe” a “Kicsi kocsi- Tele a tank” és az “Anya, lánya, unokája” című filmekben. Későbbi botrányos viselkedései miatt nem kapott több szerepet.

Add Comment